Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een professionele Pagodetent en de vele gebruiksopties

Een professionele Pagodetent is voor tal van doeleinden in te zetten. De tent doet het bijvoorbeeld uitstekend op een beurs, maar ook op een festival, bruiloft of als werkruimte is deze veelzijdige tent de perfecte accommodatie. Door de professionele uitstraling valt hij direct op en geeft bezoekers een positieve indruk van het bedrijf of product. Daarnaast is de ruimte van 25 vierkante meter ideaal voor het inrichten van een beursstand, als ontvangstruimte, garderobe of eetkraam. Doordat de tenten onderling met elkaar gekoppeld kunnen worden, kan je gemakkelijk een grotere tent realiseren of de Pagodetent gebruiken als ingang naar een grotere tent zoals een Aluhal.

Jouw professionele Pagodetent snel geregeld

Wil je op korte termijn beschikken over een professionele Pagodetent? Kies dan voor Donselaar Tenten! Wij hebben namelijk een ruime voorraad, waardoor we jouw tent(en) altijd snel kunnen leveren. Ook als het gaat om een compleet beursterrein, hebben wij voldoende tenten op voorraad. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden jouw tent(en) bij ons te huren op korte termijn? Neem dan even contact op met onze adviseurs, zodat je direct weet wat je kan verwachten. Vaak kunnen onze tenten al binnen een week na de orderbevestiging bij jou op het terrein staan.

Een veilige Pagodetent voor jouw evenement of project

Ongeacht waar je de Pagodetent voor wilt gebruiken: de veiligheid is belangrijk. Ook bij Donselaar Tenten staan veiligheid en kwaliteit bovenaan in ons productieproces. We maken onze tenten namelijk zelf, wat gebeurt in onze eigen werkplaats. Daarbij gebruiken we hoogwaardige materialen en innovatieve constructies. We zorgen er uiteraard voor dat alle tenten voldoen aan alle Europese wet- en regelgeving. Daarnaast zijn ze goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1 en heeft elke tent een eigen tentboek met constructieberekeningen en technische informatie. Je kan in weer en wind bouwen op (of onder) onze tenten!

Donselaar Tenten neemt je alle zorgen uit handen

Donselaar Tenten maakt het jou graag zo gemakkelijk mogelijk. Dat begint met een advies op maat. We hebben jarenlange ervaring in de wereld van tijdelijke accommodaties en helpen je graag met jouw ideale oplossing. Ook verzorgen we het transport en de (de)montage van alle tenten. Je hebt hier totaal geen omkijken naar! Wat betreft de huurperiode ben je vrij om deze zelf te bepalen, het tussentijds verlengen van de huurperiode is altijd mogelijk. Liever permanent profiteren van alle voordelen van onze tenten? Kies dan voor het kopen van een tent.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw professionele Pagodetent(en)

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een Pagodetent voor jouw bedrijf? We vertellen je er graag meer over! Wil je graag weten om wat voor investering het gaat? Vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. We sturen je op korte termijn een gedetailleerde offerte toe waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Uiteraard hanteren we een zeer scherpe prijskwaliteitverhouding. Liever eerst meer weten over jouw professionele Pagodetent of onze andere producten? Er is veel mogelijk, waaronder een locatiebezoek waarbij we bij jou op locatie kijken naar de mogelijkheden. Neem contact op en bespreek al jouw wensen met één van onze ervaren specialisten.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo FALK
Logo Mazda
Logo Pleinvrees
Logo Festifoort

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat