Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een professionele tent kopen voor tal van doeleinden

Bij een professionele tent kopen zijn meerdere factoren van belang. Natuurlijk is allereerst de kwaliteit van de tent belangrijk. De aanschaf van een tent is een investering voor een langere periode. Daarom is het belangrijk dat een tent is bestand tegen diverse weersomstandigheden, maar ook dat je als koper kan rekenen op een lange levensduur. Een ander punt van aandacht is de uitstraling van de tent. Of een tent nu voor één gebruiksdoel wordt gekocht of met de intentie om de tent voor meerdere zaken in te zetten, het uiterlijk is van belang. Bij Donselaar Tenten denken we er net zo over. Daarom koop je bij ons altijd een tent van hoge kwaliteit met de uitstraling die past bij jouw gebruiksdoel.

Een professionele tent kopen die voldoet aan al je wensen

De mogelijkheden van onze tenten zijn eindeloos. Zo worden onze tenten niet alleen gebruikt bij feestelijke evenementen, maar dienen ze ook als onderkomen bij zakelijke evenementen of als bedrijfsoplossing. Bij Donselaar Tenten hebben we een grote verscheidenheid aan tenten. Daardoor hebben we voor elke toepassing een geschikte tent. Het maakt daarbij niet uit wat voor maat tent je zoekt of welke kleur die moet zijn. Per tent hebben we verschillende mogelijkheden, waardoor we altijd de juiste tent voor jou kunnen leveren.

Jouw tent op maat gemaakt in onze werkplaats

Bij Donselaar Tenten hebben we de productie van onze tenten helemaal in eigen hand. Daardoor kunnen we onze klanten een uitstekende service bieden. Qua maatvoering is vrijwel alles mogelijk. Onze veelzijdige Aluhal kan bijvoorbeeld helemaal op maat gemaakt worden, tot wel 40 meter breed inclusief een vrije overspanning. Daarnaast is er in ons magazijn een ruime voorraad aanwezig, zodat we je ook op korte termijn kunnen helpen met een passende tent. Een ander voordeel van onze eigen productiehal is de hoge kwaliteit die we bij al onze tenten kunnen garanderen.

De mogelijkheden van onze professionele Aluhal

Een mooi voorbeeld van een professionele tent is onze Aluhal. Deze tent heeft een strakke uitstraling en is geschikt voor vrijwel elk soort gebruik. Zo worden onze Aluhallen ingezet voor zowel kleine als grote feesten, maar ook zakelijke evenementen worden een succes met deze topper. Door de strakke uitstraling kan je ook je belangrijkste gasten ontvangen in deze mooie tent. Een heel ander, maar niet minder belangrijk gebruiksdoel, is het overdekken van een sportaccommodatie. Meer weten? Onze specialisten vertellen je graag alles over deze veelzijdige tent.

Jouw professionele tent kopen of huren

Bij Donselaar Tenten kan je niet alleen een professionele tent kopen, ook het huren van onze tenten is mogelijk. Bij het huren ben je helemaal vrij in het bepalen van de lengte van de huurperiode. Ook een huurperiode van meerdere jaren is geen enkel probleem. Heb je voor een langere periode een tent nodig en twijfel je over kopen of huren? Ons enthousiaste team geeft je graag een advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je informeren over alle mogelijkheden voor het huren of kopen van een professionele tent voor jouw organisatie.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Stoke City
Referentie Hockey Loverz
Logo Ferrari
Logo Knauf

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat