Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Professionele tenten te koop van hoge kwaliteit

Een tentenleverancier waar ze professionele tenten te koop hebben? Je hoeft niet verder te zoeken, maak kennis met Donselaar Tenten. Van grote feesttent tot bedrijfsoplossing, onze tenten zijn overal voor in te zetten. Omdat onze tenten niet alleen te huur, maar ook te koop zijn, kan je er alle kanten mee op. Koop je een tent bij ons, dan koop je een feestlocatie, evenementenhal en bedrijfsruimte ineen! Je koopt al een tent vanaf de scherpe prijs van €50,- per m2.

Zowel nieuwe als gebruikte professionele tenten te koop

Bij Donselaar Tenten bieden we onze klanten graag veel verschillende mogelijkheden. Zo verkopen we tenten waar je alle kanten mee op kunt, maar heb je ook nog de keuze om een nieuwe of een gebruikte tent te kopen. Zo heb je de mogelijkheid om een prachtige tent aan te schaffen, voor een voordelige prijs. Uiteraard zijn zowel onze nieuwe als gebruikte tenten getoetst volgens de laatste Europese richtlijnen en zijn ze allemaal volkomen veilig.

Welke professionele tenten hebben we te koop?

Veel van de tenten die we verhuren kan je ook kopen. Bijvoorbeeld onze zeer veelzijdige Aluhal. Deze tent is de perfecte tent als je een multifunctionele tent wil kopen. De Aluhal is namelijk helemaal op maat te maken en in te zetten voor feesten, (zakelijke) evenementen, als bedrijfsoplossing én als overkapping voor bijvoorbeeld een sportaccommodatie. Naast de Aluhal hebben we ook onze karakteristieke pagodetent te koop. Deze veelzijdige tent is de ideale beursstand, maar daarnaast kan je er nog veel meer kanten mee op. Een andere  multifunctionele tent is de stretchtent. Met de stretchtent maak je elke locatie in een mum van tijd supersfeervol. Op zoek naar een bedrijfsoplossing? Koop onze opslagtent met een levensduur van meer dan 15 jaar!

Professionele tenten kopen inclusief bijpassende tentvloer

Koop je een tent, dan kan je in de meeste gevallen niet zonder bijpassende tentvloer. Wij hebben zowel een houten vlondervloer als een systeemvloer te koop. De vlondervloer is met name populair op festivals. De vloerdelen van 0,5 bij 5 meter zijn zelf te leggen, wat deze vloer makkelijk hanteerbaar maakt. De vlondervloer leggen wij voor je neer, de voordelen van deze vloer zijn de strakke uitstraling en het feit dat hij helemaal waterpas ligt. Ideaal voor jouw zakelijke evenementen. Door onze grote voorraad vloeren kunnen we op elk moment de vloer leveren die jij nodig hebt.

Professionele tenten te koop met een professionele service

We vinden het belangrijk dat je niet alleen blij wordt van onze tenten, maar ook van onze service! Daarvoor zetten we graag net dat stapje extra voor je. Door bijvoorbeeld mee te denken over welke tent het beste past bij jouw wensen. Maar ook door snel te schakelen en altijd snel te leveren als je een tent bij ons huurt of koopt. Daarnaast nemen we je graag het geregel uit handen en verzorgen desgewenst zowel het transport als de volledige opbouw van de tenten. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor het kopen van onze professionele tenten? Vraag een offerte aan van de tent van jouw voorkeur of neem contact op om jouw specifieke wensen met ons te bespreken. We maken jouw professionele tent graag voor je op maat!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Douwe Egberts
Logo Stoke City
Logo Vitesse
Logo Wantijpop

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat