Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Ontdek de verschillende soorten festivaltenten van Donselaar Tenten

Uit welke soorten festivaltenten kan je eigenlijk kiezen, bij het organiseren van een festival? Donselaar Tenten heeft voor elk festival een geschikte festivaltent. Want festivals zijn er in alle soorten en maten. En onze festivaltenten ook! Een kleine sfeervolle tent voor een kleiner gezelschap of juist een imposante en grote feesttent op jouw terrein? Wij hebben ze voor je! Maak kennis met onze indrukwekkende Armada en Athena, ontdek de vele mogelijkheden van onze Aluhal en bekijk hoe een stretchtent ook op jouw festival helemaal tot zijn recht komt.

Veel soorten festivaltenten voor jouw festival

Benieuwd naar de festivaltenten die we hebben voor jouw festival? Op onze festivalpagina vind je een overzicht van alle mogelijkheden. Bijvoorbeeld onze stoere Armada. Onder de unieke boogvorm beleven jouw gasten het ultieme feestgevoel! Maar ook de Athena moeten we zeker even noemen. Creëer een ruimtelijk gevoel met open zijwanden of kies juist voor dichte wanden, het kan allemaal! Zowel de Athena als Armada bieden plaats aan maar liefst 5000 feestgangers. Een andere veelzijdige tent is de Aluhal. Omdat we de tent precies zo groot maken als jij wilt, kan je hier tot wel 10.000 mensen in ontvangen!

De juiste festivaltent voor elk doeleinde

Op ieder festival heb je ook kleinere tenten nodig. Al is het maar voor de garderobe, of bijvoorbeeld om het podium te overdekken. Een tent die van alle markten thuis is, is de Pagodetent. Eetkraam, EHBO-post, overdekte bar of garderobe: deze tent is een echte must-have voor jouw festival! Een andere sfeermaker is de Stretchtent. Hij is in verschillende formaten leverbaar die ook nog onderling gekoppeld kunnen worden, waardoor je altijd voldoende ruimte kan creëren met deze tent. Wil je graag een warm welkom geven aan bijzondere gasten op jouw festival? Het VIP-Paviljoen is de ideale plek!

Jouw festivaltent van alle gewenste opties voorzien

Bij het leveren van onze tenten gaan we voor maatwerk. Zo zijn onze festivaltenten in verschillende formaten leverbaar en kan je kiezen uit tal van verschillende opties. Een bepaalde kleur, andere deuren of een bijzondere opbouw: het kan allemaal. Zo maak je de verschillende soorten festivaltenten helemaal naar jouw smaak! Het is immers belangrijk dat ze perfect bij de sfeer van jouw festival passen. Bij diverse tenten zoals de Armada is het zelfs mogelijk de kopgevel te voorzien van jouw logo, print of design. Zo geef je jouw festivalterrein in een handomdraai een extra persoonlijke tint!

Vraag meer informatie aan over jouw festivaltenten

Benieuwd welke soorten festivaltenten het beste passen bij jouw festival? En naar de mogelijkheden om onze tenten te huren? We vertellen je graag alles over onze tenten! En dat huren? Dat doe je zolang als je wilt! Je bepaalt namelijk zelf de huurperiode. En wij verzorgen de rest: van het vervoer tot de opbouw en natuurlijk na afloop het demonteren. Zo heb je nergens omkijken naar en weet je zeker dat jouw festivaltenten staan als een huis! Op zoek naar een advies op maat? In de afgelopen jaren hebben we tal van accommodaties mogen neerzetten op grote en kleine festivals. En die kennis delen we graag met je! Neem dus zeker contact op voor een persoonlijk advies voor jouw festival!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Neverland Logo
Logo Pinkpop
Logo Beach Throwdown
Logo Wantijpop

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat