Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een luxe stand tent huren voor ieder evenement

Een stand tent huren om een goede indruk te maken op een beurs? Of als organisatie om het beursterrein een professionele uitstraling te geven? Donselaar Tenten heeft de tent die je zoekt! Onze veelzijdige tenten zijn geschikt voor tal van doeleinden, waaronder het fungeren als stand op een beurs. Met hun luxe uitstraling en fijne grootte, zijn onze tenten perfect om bezoekers een goede eerste indruk te geven van jouw bedrijf. Onze tenten zijn te huur voor onbepaalde tijd en zijn altijd snel leverbaar. Met onze flexibele dienstverlening wordt ook jullie evenement zeker een succes!

Huur een stand tent die past bij jouw bedrijf

De tent die het meest wordt verhuurd als stand tent is onze Pagodetent. Deze mooie tent met zijn karakteristieke puntdak is de perfecte locatie voor standhouders. De Pagodetent is leverbaar in meerdere kleuren, waardoor je tenten kan kiezen die passen bij jouw evenement. De tent is 5 bij 5 meter, waardoor hij voldoende ruimte biedt voor het presenteren van een bedrijf. Een tafel of rekken met informatie of misschien wel een ruimte waarin demonstraties gegeven worden? In een Pagodetent kan het allemaal!

Creëer een strak beursterrein met een Pagodetent

Ben je de organisator van een beurs, dan is het belangrijk dat de zaken goed op orde zijn. Laat je een positieve indruk achter bij jouw standhouders én bezoekers, dan is de kans op een succesvolle herhaling van de beurs natuurlijk groot! Eén van de onderdelen van een succesvolle beurs is de aankleding van het beursterrein. En wat ziet er nu strakker uit dan een terrein wat geheel is opgebouwd uit luxe Pagodetenten? Doordat de tenten onderling met elkaar te koppelen zijn, is er qua opstelling veel mogelijk. Vind je het fijn als er iemand met je meedenkt? Dat doen we graag, neem dus gerust contact op!

Jouw volledige beursterrein professioneel opgebouwd

Bij Donselaar Tenten verhuren we niet alleen tal van mooie tenten, we verzorgen ook het vervoer en de opbouw voor je. Tijdens de organisatie van een beurs of ander evenement ben je druk met allerhande zaken. Wij nemen je dan ook graag wat zorgen uit handen! Ons ervaren team bouwt alle tenten op, precies zoals jij het voor ogen hebt. En is de huurperiode weer afgelopen, dan komen we ze uiteraard weer ophalen. Zo houd je tijd over voor alle andere zaken die je aandacht vragen.

Snel een stand tent huren uit onze ruime voorraad

Een stand tent huren kan altijd snel geregeld worden, we hebben namelijk een ruime voorraad tenten! Dus ook als je op korte termijn op zoek bent naar geschikte tenten helpen we je graag. Geef ons dan even een belletje om te overleggen over de mogelijkheden. Je bepaalt bij ons zelf hoelang je de tenten huurt. Een beurs van een week of een semipermanente stand die langer dan een jaar staat? Het kan allemaal. En natuurlijk hebben we niet alleen Pagodetenten beschikbaar, maar kan je bij ons terecht voor veel meer verschillende soorten tenten voor jouw evenement. Neem een kijkje of neem contact met ons op om te overleggen met onze ervaren adviseurs.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Soenda
Logo Pinkpop
Logo Douwe Egberts
Logo Amsterdam Open Air

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat