Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een sfeervolle stretchtent voor jullie bruiloft huren

Heb je het al weleens gezien, een stretchtent op een bruiloft? Zo’n sfeervolle tent geeft direct een romantische tint aan jullie dag. Bij Donselaar Tenten snappen we dan ook volledig dat jullie graag zo’n tent op jullie grote dag willen! Of je er nu voor kiest de hele dag door te brengen onder de stretchtent, of hem alleen als feestlocatie wilt gebruiken: de stretchtent is overal voor in. We hebben stretchtenten in diverse kleuren en formaten. Daardoor kan je altijd bij ons terecht voor een passende stretchtent voor jullie bruiloft, ook op korte termijn.

Gemakkelijk een stretchtent voor jullie bruiloft huren

Een bruiloft vergt veel voorbereidingstijd. Naast het verzorgen van de accommodatie, het samenstellen van de gastenlijst en het uitzoeken van jullie kleding, komen er nog tal van andere zaken bij kijken. Daarom maken we het huren van onze tenten graag zo gemakkelijk mogelijk. Je kan altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies voor jullie bruiloft. Verder verzorgen wij zowel het transport, de opbouw als de afbouw van de tent(en). Zo hebben jullie na het doorgeven van jullie wensen, nergens meer omkijken naar! Want in de aanloop naar jullie grote dag wil je je geen zorgen maken over jullie stretchtent.

Ontdek de vele mogelijkheden van onze stretchtenten

Wat voor stretchtent hadden jullie in gedachten? Een sfeervolle zandkleurige tent? Of mag het een tikje opvallender, bijvoorbeeld met een taupe of zwarte tent? Ook hebben we platina en rode stretchtenten. Zo is er altijd een tent die past bij jullie bruiloft. Naast de verschillende kleuren, heb je ook keuze uit diverse formaten. Van 6 bij 7 meter tot wel 20 bij 20 meter, we hebben ook jouw tent op voorraad. En doordat de tenten onderling met elkaar te koppelen zijn, realiseer je gemakkelijk de ideale accommodatie voor jullie sprookjesbruiloft.

Jouw compleet verzorgde accommodatie op je trouwdag

Bij Donselaar Tenten hebben we alles in eigen hand, van productie tot opbouw. Daardoor kunnen we jullie de hoogste kwaliteit bieden. In onze dienstverlening én wat betreft onze producten. Huur je één van onze tenten, dan weet je zeker dat je een tent huurt van de hoogste kwaliteit. En ook in onze dienstverlening kan je altijd rekenen op onze persoonlijke service. Bijvoorbeeld door je te voorzien van advies op maat, maar ook door onze professionele opbouw. Onze gecertificeerde montagemedewerkers zorgen ervoor dat jullie tent(en) staan als een huis. Ook een tentvloer nodig? Geen probleem, dan leggen we die er direct in!

Bel ons voor meer informatie!

Meer weten over de mogelijkheden van een stretchtent op jouw bruiloft? Op onze website vind je meer informatie en alle specificaties over de stretchtent. Maar we geven je natuurlijk ook met plezier persoonlijk meer informatie. Neem gerust contact met ons op via chat, het contactformulier of telefoon. In het verleden hebben we al voor veel bruiloften en andere evenementen prachtige stretchtenten mogen plaatsen. Ook voor jouw bruiloft denken we graag mee over de ideale tent om jullie dag tot een groot succes te maken. Voor een hoogwaardige tent met een persoonlijke service ben je bij Donselaar Tenten aan het juiste adres!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Beach Throwdown
Neverland Logo
Logo Mazda
Referentie Hockey Loverz

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat