Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een prachtige stretchtent huren in Brabant

Een stretchtent huren in Brabant? Donselaar Tenten levert veelzijdige tenten in heel Nederland. Ook in Brabant kan je altijd rekenen op onze snelle en professionele service. Organiseren jullie een festival, zoeken jullie een sfeervolle uitbreiding van het terras of willen jullie een romantisch bruiloftsfeest onder een stretchtent vol met lichtjes? De mogelijkheden van een stretchtent zijn teveel om op te noemen! Bijzondere ideeën? We hebben in de afgelopen jaren bij tal van evenementen de locatie mogen verzorgen en denken ook graag mee met jouw situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten!

Jouw gehuurde stretchtent in Brabant in een passende kleur

Welke kleur stretchtent past bij jouw evenement? Onze stretchtenten zijn leverbaar in diverse kleuren én formaten. Huur bijvoorbeeld een tent van 6 bij 10 meter of 20 bij 20 meter. De tenten zijn onderling met elkaar te koppelen. Daardoor kan je precies het formaat stretchtent realiseren wat je zoekt. En ook in de kleur die je zoekt! Een neutrale kleur zoals een mooie zandkleurige tent? In andere situaties zijn onze zwarte, rode of platina stretchtenten juist weer de perfecte toevoeging.

Een uniek evenement onder een mooie stretchtent

Een stretchtent is de perfecte aanvulling op jouw evenement. Met zijn unieke sfeer is hij voor tal van toepassingen in te zetten. De openheid van een stretchtent geeft elk feest een bijzondere uitstraling. Maar ook is het een bijzondere manier om jouw terras meer uitstraling te geven. Je gasten zitten overdekt en kunnen optimaal genieten. Inspiratie opdoen voor het inrichten of gebruiken van een stretchtent? Bekijk op onze inspiratiepagina hoe de stretchtent bij verschillende gasten een bijzonder evenement mede mogelijk heeft gemaakt. Bijvoorbeeld het Free Your Mind festival of bij deze mooie bruiloft.

Een stretchtent huren in Brabant onder flexibele voorwaarden

Hoelang willen jullie gebruik maken van onze stretchtent(en)? Bij Donselaar Tenten gebruik je onze tenten net zolang als je wilt. Je betaalt hierbij een vooraf afgesproken weekhuur, zodat je precies weet waar je aan toe bent. De tent toch langer nodig dan gedacht? Geen probleem, het is altijd mogelijk de huurperiode tussentijds te verlengen. Onze tenten zijn tot wel een periode van 15 jaar te huur. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een lease- of koopconstructie. Zo bieden we voor iedereen een passende mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van onze stretchtenten.

Voor echte kwaliteitstenten is Donselaar Tenten jouw partner!

Niet alleen voor stretchtenten, ook voor andere tenten en alles rondom tenten zijn wij het juiste adres. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een passende tentvloer? De vlondervloer is een veel gekozen vloer onder de stretchtent en voor vrijwel alle doeleinden in te zetten. Naast de stretchtent op zoek naar andere tenten? We kunnen ongetwijfeld een passende oplossing voor jouw situatie verzorgen. Bekijk ons ruime aanbod hoogwaardige tenten of neem contact op met één van onze adviseurs. Ze denken mee over jouw situatie, kunnen langskomen op locatie en geven vrijblijvend een advies op maat. Willen jullie meer weten over de kosten voor het huren van een stretchtent huren in Brabant? Vraag dan direct een offerte aan. We sturen je zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Genieten jullie binnenkort ook van een sfeervolle Stretchtent?

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Paradijs Van Het Zuiden
Neverland Logo
Logo Pleinvrees

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat