Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Huur een prachtige Stretchtent op maat

Een Stretchtent op maat huren? Donselaar Tenten heeft ook voor jouw evenement een geschikte tent. In ons ruime assortiment vind je namelijk ook mooie Stretchtenten. Deze tenten zijn leverbaar in diverse kleuren én formaten, waardoor je altijd een tent op maat kunt realiseren! Door verschillende tenten van verschillende formaten met elkaar te koppelen bijvoorbeeld. Daar komt bij dat je onze tenten net zolang huurt als je zelf wilt. Toch liever blijvend over onze tent beschikken? Ook koop behoort tot de opties. Maak kennis met de veelzijdigheid van onze Stretchtenten en onze flexibele service!

Een Stretchtent op maat voor tal van doeleinden

De veelzijdige Stretchtent past perfect bij tal van evenementen. Een groot festival, een zakelijk evenement of een klein privé feestje? Met zijn exclusieve en sfeervolle uitstraling past de Stretchtent overal bij. Onze Stretchtenten zijn in maar liefst 10 verschillende formaten leverbaar. Van de kleinste variant van 6 bij 7 meter tot de grootste tent van 20 bij 20 meter en de vele maten daar tussenin. Hebben jullie nog een veel grotere tent nodig of juist een langwerpige? Doordat Stretchtenten onderling te koppelen zijn, realiseer je heel makkelijk een Stretchtent op maat.

Welke Stretchtent past bij jullie evenement?

Een Stretchtent past er altijd bij. Maar dankzij de verschillende kleuren waarin wij onze tenten leveren, is er soms een tent die net even wat beter past bij de sfeer van jullie evenement. Je kan bij ons terecht voor een zandkleurige, platina, rode, zwarte of taupe tent. Afhankelijk van de aard van jullie evenement is er zeker een kleur die hier perfect bij past! Willen jullie advies over welke kleur tent het beste past? Neem dan even contact met ons op. Doe ook zeker even inspiratie op tussen alle foto’s van onze Stretchtenten, waardoor je een nog beter beeld krijgt!

Jouw Stretchtent(en) altijd snel geleverd

Zijn jullie op korte termijn op zoek naar een Stretchtent op maat? Ook die regelen we met plezier voor jullie! We hebben namelijk een groot magazijn met een grote voorraad Stretchtenten. Hebben jullie aan één tent voldoende of mogen het er juist heel veel zijn? We hebben genoeg tenten om ook jouw evenement van passende Stretchtenten te voorzien! Daarnaast leveren we tal van andere tenten en helpen we je ook daar graag aan. Bekijk al onze tenten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor jullie Stretchtent op maat

Benieuwd naar de (bijkomende) kosten voor een Stretchtent op maat? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan! We sturen je een gedetailleerde offerte waardoor je direct weet waar je aan toe bent. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies of zit je met bepaalde vragen? Dan helpen we je natuurlijk graag op weg. Neem even contact met ons op voor een advies op maat. Wist je dat wij ook het transport en de opbouw van de tenten verzorgen? Donselaar Tenten is hét adres voor jouw totaaloplossing op maat. Een Stretchtent op maat, een volledige evenementenlocatie of een bedrijfsoplossing? Wij regelen het snel en voordelig!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Dance Behind The Wall
Logo Soenda
Logo Vitesse
Logo Douwe Egberts

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat