Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Stretchtent verhuur in Utrecht

Op zoek naar een stretchtent verhuur in Utrecht of omgeving? Donselaar Tenten zit in Woudenberg, mooi centraal gelegen in Nederland. Wij leveren onze tenten door het hele land en ook voor een prachtige stretchtent in Utrecht kan je bij ons terecht. Onze Stretchtenten hebben al op menig evenement voor een gezellige en chique sfeer gezorgd. Wist je dat onze stretchtenten in verschillende kleuren én verschillende formaten leverbaar zijn? Daardoor realiseer je met onze tenten precies die accommodatie die je voor ogen hebt. Groot of klein, we hebben de Stretchtenten voor jouw evenement op voorraad! Benieuwd waarvoor onze Stretchtenten worden ingezet? Bekijk verschillende mogelijkheden op onze Inspiratiepagina en de foto’s op de pagina van de Stretchtent.

Stretchtent huren festival

Grote voorraad Stretchtent verhuur in Utrecht

Zoek je tenten voor een klein evenement of wil je duizenden mensen onderdak bieden onder een Stretchtent? Dankzij onze grote voorraad kunnen we altijd de Stretchtenten leveren die je zoekt. Onze Stretchtenten zijn leverbaar in verschillende kleuren, namelijk zand, platina, rood, zwart en taupe. Ongeacht het soort evenement wat je organiseert, wij hebben een Stretchtent die erbij past. Daarnaast is de tent leverbaar in verschillende formaten en kunnen de tenten onderling met elkaar gekoppeld worden. Daardoor kunnen we altijd precies het juiste formaat Stretchtent realiseren voor jouw evenement.

stretchtent huren zand feest

Jouw Stretchtent snel geleverd én op- en afgebouwd

Een ander voordeel van onze grote voorraad is dat we jouw Stretchtenten snel kunnen leveren. Zijn jullie op korte termijn op zoek naar een tent? We verzorgen graag een snelle oplossing. Vaak kunnen we binnen een week na orderbevestiging de tenten al komen opbouwen bij jou op locatie. Want ook dat nemen we je graag uit handen. Ons gecertificeerde team verzorgt een snelle opbouw en komt na de huurperiode de tenten uiteraard ook weer demonteren. Tijdens de huurperiode is onze storingsdienst altijd bereikbaar, waardoor je op elk moment kan bellen met vragen.

stretchtent evenement huren

Stretchtenten van de hoogste kwaliteit

Kies je voor een Stretchtent van Donselaar Tenten, dan kies je voor een tent van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en worden opgebouwd door gecertificeerde montagemedewerkers. Door de stevige constructie doorstaan ze weer en wind. Daarbij voldoen onze tenten aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen. Ook heeft elke tent een eigen tentboek, waarin alle constructieberekeningen en andere technische informatie staan. De tentboeken zijn opgesteld conform NEN 8020-41. Voor stretchtent verhuur in Utrecht van hoge kwaliteit ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Strechtent huren

Neem vandaag nog contact op voor jouw Stretchtent in Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden om een Stretchtent te huren? Vraag via onze website gemakkelijk een offerte aan en we sturen je op korte termijn een gedetailleerde offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wil je eerst meer informatie over onze Stretchtenten of over onze andere diensten? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij hebben veel ervaring in het inzetten van Stretchtenten voor tal van evenementen en helpen je ook graag met het vormgeven van jouw project. Zo wordt ook jouw evenement een groot succes!

Strechtent huren
 

Wij werken voor:

Logo Festifoort
Logo Volkswagen
Logo Soenda
Logo Knauf

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat