Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Bereken de tent grootte voor de tent die jij nodig hebt

De tent grootte berekenen voor een gezelschap mensen: als je weet waar rekening mee te houden is het zo gebeurd. Bij Donselaar Tenten ontwikkelden we een handige calculator, waardoor je gemakkelijk kan berekenen wat voor tent je nodig hebt. Kan je uit de voeten met een kleinere tent of is er toch een grotere tent nodig dan gedacht? Het verschil tussen de verschillende toepassingen is groot. Organiseer je bijvoorbeeld een diner waar iedereen aan gedekte tafels zit? Dan is er vanzelfsprekend meer ruimte nodig dan voor een staand gezelschap. Daarnaast is het slim om rekening te houden met andere zaken die ook ruimte nodig hebben, zoals een garderobe, bar of podium.

Gemakkelijk de tent grootte berekenen met onze calculator

Wil je een beeld krijgen van de tent die jullie nodig hebben? Maak dan gebruik van onze calculator om de tentgrootte te berekenen. Met het invullen van jouw verwachte aantal gasten en het gebruik van de tent, weet je binnen 10 seconden welke tent grootte past bij jouw wensen. Weet je niet zeker hoeveel mensen er komen? Of vind je het lastig inschatten hoeveel ruimte het podium, een bar of een EHBO-post innemen? Neem dan contact op met onze specialisten. Door onze ruime ervaring in de tentenwereld weten we precies hoeveel ruimte er nodig is voor jouw ideale inrichting. Ook als je een tent nodig hebt voor heel ander gebruik, zoals een tijdelijke werkplaats of een magazijn.

Welke tent past bij jouw wensen?

Naast het berekenen van de tent grootte is het kiezen van de tenten uiteraard ook belangrijk. Want welke tent past het beste bij jouw evenement of andere gebruik? Past de veelzijdige Aluhal perfect bij jullie plannen of ga je voor een sfeervolle Stretchtent? De Aluhal is geschikt voor tal van doeleinden: een zakelijk evenement, bruiloft of festival, het kan allemaal. Doordat de tent precies op maat te maken is, realiseer je gemakkelijk een tent die voldoet aan je wensen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem een kijkje bij al onze tenten en kies degene die past bij jouw evenement!

Huur, lease of koop jouw ideale tent

Hoelang hebben jullie een tent nodig? Onze tenten zijn zowel tijdelijk als semipermanent in te zetten. Heb je een tent voor enkele weken, maanden of jaren nodig, dan is huren vaak een slimme oplossing. Je betaalt een vooraf afgesproken weekhuur en kan de huurperiode tussentijds altijd verlengen. Wil je echter op semipermanente basis gebruik maken van een tent, dan kan het aanschaffen daarvan een slimme keuze zijn. We bieden naast de mogelijkheid tot directe koop, ook de mogelijkheid onze tenten te leasen. Je wordt dan wel gelijk economisch eigenaar van de tent, maar betaalt in termijnen. Zo profiteer je wel direct van de voordelen, maar hoef je niet in één keer een grote investering te doen.

Wij leveren tenten inclusief de beste service

Kies je voor een tent van Donselaar Tenten, dan kies je voor de beste service. Natuurlijk helpen we graag met het berekenen van de tent grootte, maar daarnaast nemen we je ook tal van andere zaken uit handen. Bijvoorbeeld het vervoeren, opbouwen en afbouwen van de tent. En tijdens de huurperiode zijn we altijd bereikbaar voor vragen. Onze tenten worden gemaakt in onze eigen werkplaats en zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit. Daarnaast kunnen we hierdoor moeiteloos inspelen op bijzondere wensen, zoals het plaatsen van extra ramen, grote deuren of doorzichtige wanden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Volkswagen
Logo Wantijpop
Logo Pinkpop
Logo Amsterdam Open Air

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat