Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een mooie tent huren voor jullie bruiloft bij Donselaar Tenten

Een tent huren voor je bruiloft? Er zijn veel verschillende soorten tenten die een perfect decor vormen voor jullie grote dag. Bij Donselaar Tenten hebben we veel verschillende tenten, waar ook zeker de tent bijzit die aan al jullie wensen voldoet! We leveren onze tenten snel en professioneel. En omdat wij het vervoer en de montage verzorgen, hebben jullie nergens omkijken naar. Heb je een fijne plek gevonden om je bruiloft te vieren, dan is het kiezen van een tent de volgende stap. Een belangrijke stap, want de tent is een grote sfeerbepaler voor jullie dag.

Welke tent willen jullie huren voor je bruiloft?

Bij Donselaar Tenten hebben we veel bijzondere tenten die jullie dag ongetwijfeld tot een succes maken. Zo kan je een prachtige transparante tent bij ons huren, waarbij buiten helemaal naar binnen komt. Of een sfeervolle Stretchtent, die je met elkaar kan koppelen, waardoor je gemakkelijk een tent naar jouw wensen realiseert. Ook de Aluhal is een populaire tent voor het vieren van bruiloften. Vrijwel al onze tenten zijn volledig op maat te maken. Een kleine tent met een intieme sfeer of een grote tent voor een spetterend feest: wij zorgen voor jouw ideale tent.

Een volledig verzorgde locatie voor jullie bruiloft

Het team van Donselaar Tenten neemt jullie graag zoveel mogelijk werk uit handen. Jullie hebben immers al genoeg aan je hoofd! We denken bijvoorbeeld met plezier mee over de juiste keuze voor een tent, maar regelen ook alles rondom het vervoer en de montage. Ons team zorgt ervoor dat er voor jullie bruiloft een mooie en veilige tent op locatie staat van hoge kwaliteit. Is het in verband met de ondergrond handig om een tentvloer neer te leggen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht! We regelen het totaalplaatje voor jullie grote dag.

Bekijk de vele mogelijkheden van onze tenten

Kijken hoe andere mensen iets aanpakken, altijd fijn toch? Op onze Inspiratiepagina vind je veel voorbeelden van hoe onze tenten gebruikt worden. Natuurlijk vind je er diverse bruiloften terug, maar neem ook een kijkje bij de andere evenementen! Want daar staan tal van mooie locaties bij, waardoor jullie wellicht op ideeën worden gebracht. Ook onze adviseurs helpen je natuurlijk graag aan meer inspiratie. Zaken als het seizoen waarin jullie trouwen en de precieze locatie spelen een rol bij het kiezen van de ideale tent.

Een sfeervolle bruiloft in een tent van Donselaar Tenten

Een sfeervolle bruiloft in een tent die helemaal naar jullie wensen is? Met Donselaar Tenten gaat dat zeker lukken! Onze tenten hebben al op tal van evenementen, waaronder bruiloften, de show mogen stelen. Alhoewel dat op jullie bruiloft natuurlijk niet het geval zal zijn: daar zijn jullie als bruidspaar degenen die de show stelen! Zijn jullie benieuwd naar alle mogelijkheden om een feestelijke tent te huren voor jullie bruiloft? Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag direct een offerte aan van jullie favoriete tent. Met onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat de accommodatie van jullie bruiloft bijdraagt aan een geweldige dag!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Mazda
Referentie Hockey Loverz
Logo Pleinvrees
Logo Douwe Egberts

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat