Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Het adres voor hoogwaardige tent verhuur in Nederland

Op zoek naar een tent verhuur in Nederland? Donselaar Tenten is hét adres voor tenten van hoge kwaliteit. En onze flexibele dienstverlening en ruime aanbod maken ons tot de perfecte partner voor al jouw tijdelijke accommodaties! Van een bedrijfsoplossing tot een festivaltent, wij leveren jouw tenten altijd snel en professioneel. Naast het produceren van tenten op maat, verzorgen we ook het vervoer en de opbouw. En natuurlijk komen we de tenten na afloop van de huurperiode ook weer demonteren. Wij realiseren jouw totaaloplossing op het gebied van tijdelijke accommodaties!

De tent verhuur in Nederland met brede voorraad aan tenten

Wat voor tent je ook zoekt, wij hebben hem! Want veel van onze tenten zijn helemaal op maat te maken. Daardoor kunnen we ook jouw tent helemaal aanpassen aan je wensen. Uniek is onze brede voorraad aan tenten. Met de ruime voorraad in ons magazijn kunnen we je altijd snel van een oplossing voorzien. Zowel met tijdelijke als semipermanente accommodaties helpen we je graag. Huur je namelijk één van onze tenten, dan bepaal je zelf de huurperiode. Van enkele weken tot wel 15 jaar, je hebt het zelf in de hand. Willen jullie de tent niet meer missen? Ook het kopen van onze tenten behoort tot de mogelijkheden. 

Voor elk evenement een geschikte tent

Ga je een evenement organiseren? Wij hebben dé tent in huis die voldoet aan jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan onze grootse festivaltenten, zoals de Athena of Armada. Maar ook voor een beurs ben je bij ons aan het juiste adres. De Pagodetent is de perfecte tent om als stand in te zetten. Met onze ruime voorraad verzorgen we jouw volledige beursterrein! Willen jullie elkaar het ja-woord geven in een tent? Bekijk alle mogelijkheden voor een romantische bruiloft in één van onze tenten! Benieuwd wat we voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Altijd een snelle levering van jouw tent

In de wereld van de tentenverhuur is het belangrijk snel te schakelen. Als je op korte termijn een tent nodig hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Dankzij onze voorraad en eigen productietak kunnen we je deze snelle dienstverlening bieden. Kies je voor één van onze tenten, kan deze al binnen een week na orderbevestiging bij jou op locatie staan. Heb je met spoed een tent nodig? Neem dan even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden en weet je direct waar je aan toe bent.

Jouw tenten volledig op- en afgebouwd op locatie

Een groot voordeel van onze tenten is dat we deze op- en afbouwen op jouw locatie. Na het doorgeven van je wensen heb je dus vrijwel nergens meer omkijken naar, want wij regelen de rest! Heb je twijfels over de locatie, maak dan een afspraak voor een locatiebezoek. We komen bij jou op locatie kijken wat er mogelijk is en geven een advies op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement, vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Neverland Logo
Logo Festifoort
Logo Douwe Egberts
Logo Free Your Mind

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat