Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Tent verhuur tegen scherpe prijzen

Bij een tent verhuur zijn de prijzen altijd een belangrijke factor. Je wilt immers een tijdelijke accommodatie voor een aantrekkelijke prijs! Donselaar Tenten heeft een ruim aanbod van verschillende tenten. Daarnaast huur je bij ons ook verwante zaken zoals je tentvloeren. Zowel de productie, het vervoer als de opbouw wordt door ons verzorgd. Daardoor kunnen we onze tenten volledig op maat maken, jouw tent snel leveren én scherpe prijzen hanteren. Want hebben jullie op korte termijn een tent nodig? In geval van spoed kunnen onze tenten vaak al binnen een week na orderbevestiging bij jou op locatie staan. Volledig opgebouwd en klaar voor gebruik!

Ontdek de voordelige prijzen van tent verhuur

Op zoek naar een tijdelijke accommodatie? Tenten zijn een snelle, toegankelijke en betaalbare optie. De prijs is uiteraard erg verschillend per tent. We maken onze tenten helemaal op maat aan de hand van jouw wensen. Maar hierdoor kunnen we geen vaste prijs communiceren. Ben je benieuwd naar de prijs van het huren van jouw ideale tent? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, zodat we jou kunnen helpen aan een gedetailleerde offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Voor meer informatie over onze prijzen en de mogelijkheden kan je uiteraard ook altijd contact opnemen met één van onze adviseurs.

Voor elk evenement de juiste tent

Een grote feesttent nodig, een tijdelijke overkapping over je terras of een tijdelijke werkplaats? Elk gebruik heeft zijn eigen tent nodig. En bij Donselaar Tenten hebben we die! Met ons ruime aanbod tenten kunnen we voor ieder doeleinde een geschikte locatie realiseren. Een strakke zakelijke locatie of een casual locatie voor een gezellig feestje? Van kleine tent in de achtertuin tot genoeg tenten voor jouw complete beursterrein: we hebben de juiste tenten in ruime hoeveelheid. Met onze grote voorraad bouwen we ook jouw evenemententerrein met plezier op.

Flexibel huren voor jouw gewenste periode

Hoelang wil jij onze tenten huren? Wij zijn zo flexibel mogelijk in onze dienstverlening. Voor zowel korte als langere periodes leveren we een tent op maat. We spreken vooraf een weekhuur af, waarna je de tent zolang huurt als je wilt. Het is altijd mogelijk de tent alsnog langer te huren dan vooraf afgesproken. Onze tenten zijn te huur tot een periode van wel 15 jaar. Wil je de tent overnemen? Dat kan tijdens of na het huren, tegen aantrekkelijke voorwaarden. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor het leasen of kopen van onze tenten.

Vraag vandaag nog jouw offerte aan

Benieuwd naar de exacte prijzen van de tenten die je wilt huren? Vraag dan gemakkelijk een offerte bij ons aan. Binnen korte tijd weet je met onze gedetailleerde offertes precies waar je aan toe bent. Heb je eerst nog bepaalde vragen of twijfel je over de juiste tent voor jouw situatie? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Onze specialisten denken graag mee over de ideale oplossing. Zo leveren we jouw tent op maat voor jouw organisatie, evenement of bruiloft. Ontdek de aantrekkelijke tent verhuur prijzen in combinatie met de uitstekende service van Donselaar Tenten!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Ferrari
Logo FALK
Logo Defqon
Logo Pathe Arena Amsterdam

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat