Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

De ideale tent voor een kerstmarkt

Een tent voor een kerstmarkt kopen of huren? Zeker bij een kerstmarkt draait alles om de uitstraling. Bezoekers komen er voor de gezelligheid, het kopen van leuke accessoires en natuurlijk die échte kerstsfeer. De tent voor jouw kraam is van belang voor de uitstraling van de artikelen die je verkoopt. En ook als organisatie van een kerstmarkt is het belangrijk om mooie en karakteristieke tenten neer te zetten. Donselaar Tenten is het adres voor een tent op maat. Want wij leveren tijdelijke accommodaties op maat, óók die voor kerstmarkten!

Jouw tent voor een kerstmarkt op maat

Naar wat voor tent ben jij op zoek? Natuurlijk zijn er tal van verschillende accommodaties nodig voor een kerstmarkt. Kleinere tenten voor losse kramen, grote tenten waar kramen in opgebouwd kunnen worden en misschien wel een grote tent voor het overdekken van een eventuele schaatsbaan! Donselaar Tenten levert jouw tenten op maat. Doordat we zelf de productie van onze tenten verzorgen, kunnen we de tenten volledig op maat maken. Het voordeel daarvan is dat we de tenten zo klein of groot maken als nodig! Natuurlijk hebben sommige tenten een standaard formaat, zoals de Pagodetent, maar ook deze valt weer te koppelen aan andere tenten voor een accommodatie op maat.

Keuze uit diverse tenten voor kerstmarkten

Donselaar Tenten heeft een uiteenlopend aanbod van tenten. Daardoor vind je bij ons altijd de tent die je zoekt! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze Aluhal. Deze veelzijdige tent maken we helemaal op maat aan de hand van jouw wensen. Alleen een overkapping of een volledig geïsoleerde Aluhal? Het kan allemaal! Ook de Pagodetent is zeer geschikt als tent voor een kerstmarkt. De tent kan prachtig versierd worden en zo het decor van een sfeervolle kerstkraam zijn. Op zoek naar een bijzondere blikvanger? Onze Transparante tent behangen met lichtjes en kerstversiering brengt alle bezoekers direct in een kerstsfeer!

Ontdek de service van Donselaar Tenten

Naast ons ruime aanbod tenten, voorzien we je ook graag op alle andere vlakken van de beste service. Bijvoorbeeld door het geven van een eerlijk en passend advies, afgestemd op jouw situatie. Daarnaast zorgen we voor een snelle levering van jouw tent, in geval van spoed kan dit vaak al binnen 7 dagen na de orderbevestiging! En we leveren de tent niet alleen, we zorgen ook voor de montage op de juiste locatie. Desgewenst bouwen we het gehele terrein voor jouw kerstmarkt op, zodat je hier als organisator geen enkel omkijken meer naar hebt! En na afloop van de huurperiode verzorgt ons ervaren team uiteraard een snelle en nette demontage van de tenten.

Vraag vandaag nog de offerte aan voor jouw tent

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een tent op maat? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan! Het aanvragen van een offerte gaat gemakkelijk via onze website en we sturen je altijd op korte termijn een gedetailleerde offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zit je nog met bepaalde vragen, neem dan zeker even contact met ons op. Onze ervaren specialisten voorzien je graag van een advies op maat. Zo zorgen we er samen voor dat de kerstmarkt een groot succes wordt!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Defqon
Neverland Logo
Logo Ferrari
Logo Oranjebloesem

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat