Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Uitbreiding klaslokalen

Veel basisscholen moeten inspelen op de nieuwe regelgeving. Dit betekent een uitbreiding van de huidige klaslokalen en ruimtes in school. Donselaar Tenten biedt binnen 24 uur een complete oplossing inclusief meubilair, klimaatbeheersing en passende afscheidingen. Complete tenten als klaslokalen huren is voor ons geen probleem! Op deze manier maken wij afstand houden voor onderwijskundig personeel, leerkrachten, ouders en leerlingen haalbaar!

Bas Van Zessen Tijdelijke Winkel Schuinvoor

Wat is social distancing?

Social distancing is momenteel het beste wapen tegen het corona-virus. Vertaalt naar het Nederlands betekent het ‘sociale afstand’. Mijd sociale bijeenkomsten, blijf zoveel mogelijk thuis en als je naar buiten moet, houd dan minimaal 1,5 meter afstand tot andere personen.

In huis blijven en sociaal contact mijden dus. Maar hoe doe je dat als je naar school moet en wil? Om kinderen wat te leren, om als kind te spelen en nieuwe dingen te ontdekken? Hoe doe je dat als school in een periode waarin je alles op alles zet om de samenleving van dienst te zijn? Wij kunnen en willen je helpen. Van tenten als klaslokalen tot vergadertent: we zorgen voor de extra ruimte zodat medewerkers en leerlingen afstand houden van elkaar.

Bedrijfsruimte huren | Hoorn Bloommasters

Hoe regel ik social distancing in mijn school?

Met Donselaar Tenten denken we mee, maar in dit soort tijden ook vooruit. Op welke manier kunnen wij onze kennis, ervaring en materialen inzetten om processen in de samenleving draaiende te houden? Onze noodaccommodaties die staan als een huis, waardoor u veilig kunt blijven varen over deze woeste zee. Huur hier nu uw tenten als klaslokalen.

Corona Teststraat

1,5 meter afstand waarborgen

Daarom Donselaar Tenten:

  • Al onze tenten zijn binnen 24 uur te plaatsen
  • Casco of eventueel met inrichting, verlichting, en klimaatbeheersing.
  • De tenten worden geleverd volgens Europese brand- en veiligheidseisen.
  • Alle tenten met tentboek conform NEN 8020-41
  • Alle montagemedewerkers zijn VCA gecertificeerd.
  • 100% tevredenheidsgarantie.
Tenten als klaslokalen

Hoe snel kan ik dit regelen?

Pijlsnel. En vaak binnen 24 uur na goedkeuring van de offerte. Onze specialisten zitten voor je klaar. Bel 085 3011 555 en je krijgt een van onze accountmanagers aan de telefoon. Ook buiten kantoortijden! Met hun ruime kennis en ervaring in de tijdelijke accommodatiebranche, aangevuld met kennis van maatregelen van het RIVM, komen ze tot de beste oplossing. Onze vakkundige montageploeg zorgt dan dat deze zo snel mogelijk bij u op locatie gerealiseerd wordt. Zo blijven en voelen uw medewerkers, ouders en leerlingen zich veilig, ook in deze tijden.

 

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij werken voor:

Logo Mazda
Logo Defqon
Logo Volkswagen
Neverland Logo

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat