Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Aluhallen te koop

Veelzijdige en scherp geprijsde Aluhallen te koop

Als leverancier van tijdelijke accommodaties hebben we Aluhallen te koop die voor vrijwel elk denkbaar doeleinde inzetbaar zijn. Of het nu gaat om een zakelijke en chique locatie of een sfeervolle locatie voor een feest: onze Aluhal is het antwoord. Onze Aluhallen kunnen op vrijwel elke ondergrond worden opgebouwd, wat ze erg veelzijdig maakt. Met zijn stevige aluminium wanden is de Aluhal natuurlijk geen doorsnee tent. De hal is bestand tegen slechte weersomstandigheden en heeft een lange levensduur. Koop je een Aluhal, dan heb je hier maar liefst 15 jaar plezier van. Dit maakt onze Aluhallen tot een zeer rendabele investering.

Aluhal tent huren Donselaar Tenten

Op maat gemaakte aluhallen te koop

Bij Donselaar Tenten hebben we geen standaard formaat Aluhallen te koop. Onze Aluhallen worden namelijk allemaal op maat gemaakt. Of je nu dus op zoek bent naar een heel kleine of juist heel grote hal: we maken hem graag voor je op maat. Een voordeel is dat de hal in de lengte per 5 meter onbeperkt te verlengen is, waardoor je altijd plaats kunt bieden aan al je gasten. Een ander voordeel is de vrije overspanning van de Aluhal, waardoor er in het midden van de tent geen palen staan. Daardoor kan de ruimte optimaal worden benut.

Verder zijn onze Aluhallen te koop in meerdere kleuren. De tent wordt standaard geleverd in het wit, maar is ook leverbaar in zwart, oranje of zandkleur. Een bijzondere optie is de Aluhal met transparante zeilen, waardoor er een prachtige doorkijk naar buiten is.

Aluhal Bruiloft

Koop hier jouw aluhallen van de beste kwaliteit

Koop je een Aluhal of een andere tent bij ons, dan weet je zeker dat je een tent koopt van de hoogste kwaliteit. Tijdens het volledige proces wordt er aandacht besteed aan de kwaliteit en veiligheid van onze tenten. Zo gebruiken we alleen materialen van hoge kwaliteit, voldoen onze tenten aan alle geldende veiligheidsnormen en heeft elke tent een eigen tentboek met alle constructieberekeningen. Het transport en de opbouw van de tent worden verzorgd door ons professionele en gecertificeerde team.

Aluhallen Kopen

Koop een Aluhal inclusief bijpassende tentvloer

Afhankelijk van de ondergrond, is er vaak een bijpassende tentvloer nodig bij de Aluhal. Uiteraard hebben wij ook tentvloeren die passen bij de Aluhallen te koop. Er kunnen verschillende soorten tentvloeren in de Aluhal worden gelegd. Zo is de houten vlondervloer een populaire vloer bij festivals en andere feesten. De luxe systeemvloer is dan weer geschikt voor zakelijke evenementen of als de tent gebruikt wordt als bedrijfsoplossing. Doordat de systeemvloer waterpas ligt, kunnen voertuigen makkelijk in en uitrijden en kunnen er stands of stellingen worden opgebouwd.

Kwalitatieve Aluhallen Te Koop

Jouw nieuwe aluhallen op korte termijn geleverd

Door onze ruime voorraad is het altijd mogelijk op korte termijn jouw tenten te leveren. Ook als er meerdere Aluhallen nodig zijn, kunnen we deze gemakkelijk uit voorraad leveren. Ons team komt de Aluhallen opbouwen waar en wanneer het jou uitkomt. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van onze Aluhallen? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk kan je ook gelijk een offerte aanvragen voor de tenten van jouw keuze.

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte aanvragen
Grote opslagtent Knauf
 

Wij werken voor:

Logo Soenda
Logo Wantijpop
Logo Knauf
Logo Stoke City

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat