Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Tenten huren doe je bij Donselaar Tenten!

Een tent huren kan voor veel uiteenlopende gelegenheden. Organiseer je een festival, ben je op zoek naar een tijdelijke bedrijfsoplossing of ben je je bruiloft aan het voorbereiden? Bij Donselaar Tenten hebben we voor elke gelegenheid een geschikte tent. Grote tenten om duizenden mensen te kunnen onderbrengen of juist kleine tenten voor een intieme sfeer. Ook qua uitstraling van je gehuurde tent is er genoeg te kiezen. Van een strakke tent voor een bedrijfsevent tot een feestelijke tent met een passende uitstraling. Bekijk al onze verschillende tenten om te zien welke tent(en) het beste aansluiten bij jouw wensen.

Een tent huren die helemaal past bij jouw gebruiksdoel

Als je een tent huurt, wil je natuurlijk een tent die past op het terrein, de goede kleur heeft en de juiste uitstraling. Bij ons kies je zelf de maten van je tenten. Veel tenten zijn namelijk onbeperkt te verlengen per 5 meter, waardoor vrijwel elk gewenst formaat mogelijk is. Daarnaast hebben we tenten in diverse mooie kleuren. Dus ben je op zoek naar een transparante tent of past een wit- of zandkleurige tent juist helemaal in het plaatje?  Elke gelegenheid vraagt weer om een andere tent. En wij helpen je graag met het uitzoeken van de tent die past bij jouw doeleinden.

Onze tenten zijn van de beste kwaliteit

Bij het huren van een tent is kwaliteit een belangrijke factor. Een tent huren die niet bestand is tegen gure weersomstandigheden kan veel problemen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan schade aan materialen en in het ergste geval ook gewonden. Uiteraard willen we zulke scenario’s voorkomen. Daarom zijn voor onze tenten alleen de beste materialen goed genoeg. Doordat we al onze tenten zelf produceren, kunnen we je garanderen dat onze tenten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Elke tent die wij verhuren is gecertificeerd en heeft een eigen technisch bouwboek.

Tenten huren zonder gedoe of problemen

Als je een tent bij ons huurt, nemen we je graag alle zorgen uit handen. Zo regelen wij het transport en bouwen onze gecertificeerde montagemedewerkers de tent(en) op. Na de huurperiode verzorgen wij uiteraard ook het afbouwen en het vervoer. De kosten van het op- en afbouwen zitten standaard bij de prijs in. Daarnaast leveren we ook geschikte tentvloeren voor al onze tenten. Of het nu gaat om een bedrijfsoplossing of een (groot) evenement waar onze tenten voor nodig zijn, het is altijd fijn als je je over deze zaken niet druk hoeft te maken.

Weten waar je aan toe bent? Vraag direct een offerte aan

Heb je de tent of tenten van je voorkeur gevonden? Is het één van onze imposante tenten als de Armada of Athena geworden of ben je van plan met meerdere pagodetenten een mooi geheel te creëren? Als je via onze website een offerte aanvraagt sturen we je zo snel mogelijk een reactie. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent om een tent te huren. Misschien ben je er nog niet helemaal uit en weet je niet goed welke tent het beste past bij jouw doeleinden. Of wil je meer weten over de mogelijkheden van een tent huren bij Donselaar Tenten? Neem dan contact op om te overleggen met ons team. Samen vinden we een tent op maat die volledig past bij de bestemming die jij voor ogen hebt.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo TNT
Neverland Logo
Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Douwe Egberts

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat