Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Professionele tenten verkoop voor ieder evenement

Donselaar Tenten is de tenten verkoop en verhuur voor ieder evenement. Onze tenten staan namelijk overal hun mannetje! Van groots festival tot intieme bruiloft, we hebben voor ieder feest de geschikte tent. Maar ook voor zakelijke doeleinden hebben wij de ideale tent in huis. En door de veelzijdigheid van onze tenten, haal je met bijvoorbeeld onze Aluhal een feesthal, evenementenlocatie en bedrijfsruimte tegelijkertijd in huis. Bij de specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties kan je altijd terecht voor een passende oplossing!

Welke tent uit onze tenten verkoop past bij jouw doeleinden?

Van de tenten die we verhuren, zijn er ook diverse tenten die je kan kopen. Alle tenten die wij verkopen zijn zeer veelzijdig en voor tal van doeleinden geschikt. Zo kan je bij ons terecht voor een veelzijdige opslagtent. Op het gebied van tijdelijke werk- en opslagruimte is er veel mogelijk. De opslagtent is een sterke aluminium constructie met harde wanden. Het formaat van de tent bepaal je zelf en de tent is altijd op korte termijn leverbaar. Daarnaast zijn er opties als een roldeur, ramen of verlichting. Het is mogelijk de opslagtent volledig te isoleren, waardoor er ook licht temperatuurgevoelige producten in kunnen worden opgeslagen.

De Aluhal: feestlocatie, showroom en schaatsbaan ineen

Een andere veelzijdige topper uit onze tenten verkoop is de Aluhal. Deze aluminium tent is voor tal van doeleinden inzetbaar. Met zijn chique uitstraling is het de perfecte feesttent. We kunnen de Aluhal leveren in het wit, maar ook een transparante of gekleurde tent behoort tot de opties. Bepaal zelf de afmetingen van de tent die passen bij jouw gebruiksdoel, de Aluhal is zowel geschikt voor 10 als 10.000 personen. Met een levensduur van minimaal 15 jaar heb je lange tijd plezier van deze professionele tent.

Creëer sfeer met een Stretchtent of Pagodetent

Echte sfeermakers zijn onze Stretchtent en Pagodetent. De Stretchtent is, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van stof die licht rekbaar is. Daardoor kan je de tent zo spannen dat hij perfect past. Een Stretchtent zorgt altijd voor een fijne sfeer op jouw evenement. Een andere sfeermaker is de Pagodetent. Met zijn puntdak is deze tent een opvallende verschijning. Door meerdere tenten van één soort te koppelen, kan je een grote overdekte ruimte creëren. Beide tenten zijn in onze tenten verkoop verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo is er altijd een tent die past bij jouw wensen.

Offerte aanvragen

Een passende vloer bij jouw tent

Koop je een tent van onze tenten verkoop, dan is een tentvloer in de meeste gevallen onmisbaar. Zo spaar je de ondergrond, maar zorg je er ook voor dat jouw gasten de tent gemakkelijk kunnen betreden. Je kan zowel een houten vlondervloer als een vlondervloer kopen, die beide hun eigen voordelen hebben.

Ben je benieuwd welke tent van onze tenten verkoop past bij jouw wensen? Of heb je interesse in het huren van één van onze tenten? Bekijk meer informatie over de tent van jouw voorkeur of vraag een offerte op maat aan!

Ik wil gratis een persoonlijk voorstel
 

Wij werken voor:

Logo Pleinvrees
Logo Wantijpop
Logo Vitesse
Logo Dance Behind The Wall

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat