Huur een opslagtent voor tijdelijke opslag en werkruimte

Een tijdelijke ruimte is altijd handig bij een verbouwing en om producten tijdelijk op te slaan. Dit hoeft niet veel te kosten. Bij Donselaar Tenten kunt u terecht voor semi permanente opslaghallen op maat. Ideaal als werkplek of opslagplaats. Onze specialisten komen graag bij u op locatie om de situatie te inventariseren.


Offerte aanvragen
Krachtig
Betrouwbaar
Flexibel
Op maat

Opslagtent, krachtig en betrouwbaar

Een opslagtent van Donselaar Tenten is opgebouwd met een sterke aluminium constructie en voorzien van harde wanden. Hij is volledig winddicht, waterafstotend en volledig af te sluiten. De opslagtent heeft geen palen in de ruimte, waardoor u de gehele tent kunt benutten. Daarnaast is het mogelijk om tenten te huren met vloeren die geschikt zijn voor zware belasting, zoals bijvoorbeeld een heftruck. Wel zo praktisch.

Specificaties

 • Breedte: 3 – 5 – 6 – 8 – 10 – 12,5 – 15 – 20 – 25 meter
 • Lengte: onbeperkt met 5 meter te verlengen
 • Opties: sandwichpanelen – roldeuren – verlichting – aanrijdbeveiliging – verwarming

Opslagtent huren

Waarom een opslagtent huren van Donselaar Tenten? Onze klanten ervaren een groot aantal voordelen en wij lichten er graag een aantal voor u uit:

 • De opslagtent is snel leverbaar
 • De tent voldoet aan alle veiligheidseisen
 • Ruime keuze
 • Optimale benutting van de ruimte
 • Kwaliteit tot in de nok

Opslagtent huren van Donselaar Tenten, een tijdelijke en professionele oplossing tegelijk!

Maak kennis met tentenverhuur van Donselaar Tenten

Donselaar Tenten is jouw gedreven, betrokken en specialistische partner voor tentenverhuur op maat. Voor ieder feest of evenement verzorgen wij de juiste tent. Wil jij dus een grote tent huren? Een feesttent huren? Of een evenemententent huren? Dan moet je een tent van Donselaar Tenten hebben. Waarom? Onder andere omdat wij alles op het gebied van tentenverhuur in eigen beheer hebben:

 • Eigen tenten
 • Eigen wagenpark
 • Eigen montagemedewerkers

Meer over Donselaar Tenten


Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wij kunnen dit altijd op zeer korte termijn. Wij begrijpen als geen ander, wanneer jullie deze week opslagruimte tekort komen, dat dit ook graag deze week opgelost zien.  Wij gaan de uitdaging graag aan!

Dit is mogelijk. Standaard wordt de hal geleverd met zeilen. Op aanvraag plaatsen wij de opslagtent met deur. We hebben keuze uit verschillende type deuren. Roldeuren, dubbele deuren, enkele deuren en meer.

Deze is standaard 3 meter, maar is indien gewenst hoger te bouwen.

Oneindig. Wij werken met een vooraf afgesproken weektarief voor de huur. U bepaalt de periode!

Uiteraard! We komen graag langs. Bel vandaag nog voor een afspraak bij u op locatie.

Offerte aanvragen