Slapen op een festival? Zo kan het ook!

Onze safaritent XS zorgt er namelijk voor dat jouw bezoekers uitgerust wakker worden. De tent wordt geleverd door het bedrijf Rechargers, onderdeel van Donselaar Tenten. Rechargers richt zich specifiek op meerdaagse festivals en evenementen. Sleepovers ervaren in deze tent de ultieme slaapbeleving!


Offerte aanvragen
Comfortabel
Glamping
Festival
Slaaptent

De safaritent XS beleef je samen

Samen in luxe overnachten op een festival. De safaritent XS biedt jouw bezoekers een overnachtingsmogelijkheid met een unieke nachtrustervaring. Een luxe safaritent voor twee betekent samen genieten van het glamping gevoel. De safaritent XS festivaltent is voorzien van een tweepersoonsbed met beddengoed én zelfs een veranda. Is dat glamping? Of is dat glamping?!

Safaritent XS, meer dan glamping

Wij zetten graag de voordelen van deze unieke tent graag voor je op een rij:

  • Sterke constructie
  • Ultieme slaapbeleving
  • Luxe glamping tent voor twee
  • Festivaltent mét veranda
  • Compleet ingericht inclusief bed en beddengoed

Een safaritent XS is niet zomaar een tent, maar een luxe safaritent voor een unieke slaapbeleving tijdens events en festivals!

Veiligheid en kwaliteit

Onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. Wij versturen het tentboek op aanvraag naar je toe.

Een safaritent XS huren voor jouw evenement?

Vraag direct een offerte aan bij Rechargers. Heb je vragen over de safaritent XS? Onze collega’s van Rechargers helpen je graag. Je kunt ze bereiken via info@rechargers.nl of bellen naar 085 301 17 85.


Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Ja, wij bouwen de tent altijd op locatie op. Je hebt hier geen omkijken naar.

Onze voorraad met safaritenten is zeer ruim. Wij kunnen elk gewenst aantal leveren.

 

De safaritent XS wordt geleverd met twee 1-persoons bedden, beddengoed, een nachtlampje en een nachtkastje.