Unieke designs
Flexibel
Ruime voorraad
Offerte op maat

Unieke slaaptenten voor ieder evenement

Vanuit de toenemende vraag naar luxe slaapaccommodaties op festivalcampings heeft Donselaar Tenten in 2017 dochteronderneming Rechargers opgericht. Met de opvallende designs en kleurencombinaties brengen de tenten van Rechargers elke camping tot leven. Een speciaal verzoek voor een design of kleur? Geen probleem! De slaaptenten zijn volledig naar eigen wens aan te passen.

Het ‘glamping-gevoel’

Kies je voor Rechargers, dan kies je voor de bezoeker. De slaaptenten zijn van alle gemakken voorzien en creëren een uniek glamping-gevoel. De bezoeker kan direct gebruik maken van de slaaptent die helemaal klaarstaat bij aankomst en vervolgens maximaal genieten van het evenement. Ook na afloop wordt de bezoeker volledig ontzorgd: koffer inpakken, rustig richting huis en vooral lekker nagenieten!

festivaltent huren

Lodge

Een luxe Lodge voor twee betekent samen genieten van het glamping gevoel. De twee comfortabele boxspringbedden en luxe inrichting zorgt voor de ultieme kampeerbeleving.

Lees meer
Slaaptent huren voor festival

Bungalow

De Bungalow van Rechargers is uniek in zijn soort. De vorm van de Bungalow is afgeleid van het “Hobbit huisje”. Het houten framewerk zorgt voor de stevige constructie en het felgekleurde dak maakt het een unieke combinatie.

Lees meer
Slaaptent huren

Delta

De Delta is met zijn speelse vormen, verschillende kleuren daken en houten framewerk een verrijking voor elk evenement. De beste oplossing als je op zoek bent naar een betaalbare glamping accommodatie.

Lees meer

Neem direct contact op met Rechargers

col-1
col-2
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.