Unieke designs
Flexibel
Ruime voorraad
Offerte op maat

Unieke slaaptenten voor ieder evenement

Vanuit de toenemende vraag naar luxe slaapaccommodaties op festivalcampings heeft Donselaar Tenten in 2017 dochteronderneming Rechargers opgericht. Met de opvallende designs en kleurencombinaties brengen de tenten van Rechargers elke camping tot leven. Een speciaal verzoek voor een design of kleur? Geen probleem! De slaaptenten zijn volledig naar eigen wens aan te passen.

Het ‘glamping-gevoel’

Kies je voor Rechargers, dan kies je voor de bezoeker. De slaaptenten zijn van alle gemakken voorzien en creëren een uniek glamping-gevoel. De bezoeker kan direct gebruik maken van de slaaptent die helemaal klaarstaat bij aankomst en vervolgens maximaal genieten van het evenement. Ook na afloop wordt de bezoeker volledig ontzorgd: koffer inpakken, rustig richting huis en vooral lekker nagenieten!

slaaptent lodge huren

Lodge

Een luxe Lodge voor twee betekent samen genieten van het glamping gevoel. De twee comfortabele boxspringbedden en luxe inrichting zorgt voor de ultieme kampeerbeleving.

Lees meer
slaaptent tipi tent huren

Tipi tent

Ga je voor de originele Tipi tent of kies voor de Tipi tent 2.0? Beide opties zijn bij Rechargers mogelijk! De Tipi tent is met zijn krachtige vorm en verschillende mogelijkheden een aanwinst voor elk evenement.

Lees meer
slaaptent pop up tent huren

Pop-up tent

De standaard kampeertent in een nieuw jasje en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Dat is de Rechargers Pop-up tent. Dé kampeertent 2.0!

Lees meer
bungalow slaaptent huren

De Bungalow

De Bungalow van Rechargers is uniek in zijn soort. De vorm van de Bungalow is afgeleid van het “Hobbit huisje”. Het houten framewerk zorgt voor de stevige constructie en het felgekleurde dak maakt het een unieke combinatie.

Lees meer

Neem direct contact op met Rechargers

col-1
col-2
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.