Unieke designs
Flexibel
Ruime voorraad
Offerte op maat

Unieke slaaptenten voor ieder evenement

Om te kunnen voldoen aan de steeds groter wordende vraag naar luxe slaaptenten op festivalcampings heeft Donselaar Tenten in 2017 zusteronderneming Rechargers opgericht. Met de opvallende designs en kleurencombinaties brengen de tenten van Rechargers elke camping tot leven. Een speciaal verzoek voor een design of kleur? Geen probleem! We kunnen de tenten helemaal aan uw wensen aanpassen.

Van festival tot bruiloft

De slaaptenten zijn niet alleen voor festivals beschikbaar. Je gaat binnenkort trouwen en wil jouw gasten een comfortabel, leuk verblijf aanbieden? Bij Rechargers komen ze, waar dan ook , de unieke slaaptenten voor je opbouwen. Kortom, Rechargers biedt tenten voor alle soorten evenementen, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Het ‘glamping-gevoel’

Kies je voor Rechargers, dan kies je voor de bezoeker. De slaaptenten zijn van alle gemakken voorzien en creëren een uniek glamping-gevoel. Ook  kan de bezoeker direct gebruik maken van de tent. Hij staat namelijk al klaar als ze aankomen. Zo kan jouw gast maximaal genieten van het evenement. Ook na afloop wordt jouw bezoeker volledig ontzorgd: koffer inpakken, rustig richting huis en vooral lekker nagenieten. Bij Rechargers bouwen we de tenten namelijk ook gewoon weer af!

festivaltent huren

Lodge

Een luxe Lodge voor twee betekent samen genieten van het glamping gevoel. De twee comfortabele boxspringbedden en luxe inrichting zorgt voor de ultieme kampeerbeleving.

Lees meer
Slaaptent Rechargers Delta

Delta

De Delta is met zijn speelse vormen, verschillende kleuren daken en houten framewerk een verrijking voor elk evenement. De beste oplossing als je op zoek bent naar een betaalbare glamping accommodatie.

Lees meer
Slaaptent huren voor festival

Bungalow

De Bungalow van Rechargers is uniek in zijn soort. De vorm van de Bungalow is afgeleid van het “Hobbit huisje”. Het houten framewerk zorgt voor de stevige constructie en het felgekleurde dak maakt het een unieke combinatie.

Lees meer

Neem direct contact op met Rechargers

col-1
col-2
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.