Stretchtent of flextent huren

Ben je op zoek naar een sfeervolle en exclusieve tent? Met een stretchtent van Donselaar Tenten ben je ervan verzekerd dat jouw evenement opvalt. Het doek is licht rekbaar en kan daardoor op diverse manieren gespannen worden. De stretchtent is in verschillende kleuren te huur, kan veelzijdig worden ingezet en staat garant voor een spannend resultaat, passend bij elke locatie.


Offerte aanvragen
Exclusief
Koppelbaar
Sfeervol
Uniek

De stretchtent is de eyecatcher

De stretchtent zorgt voor een optimale bescherming tegen de meest uiteenlopende weersinvloeden en is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken als flextent bij een tuinfeest, bruiloft of festival. De stretchtent kunnen we volledig aan jouw eisen en wensen aanpassen of aanvullen. Zo kunnen wij de tent bijvoorbeeld voorzien van een vloer en bieden we volop keuze in verschillende kleuren en maten. Neem gerust contact op met één van onze specialisten om de mogelijkheden rustig door te nemen.

Specificaties

  • Afmeting: 7,5×10 – 10×12 – 10×15 – 10×20 meter
  • Kleuren: Zand – Platina – Rood – Zwart – Taupe

Stretchtent en haar voordelen

  • De stretchtent is koppelbaar
  • Voldoet aan alle veiligheidseisen
  • Biedt eindeloze mogelijkheden
  • Is 100% zon-, wind- en regenbestendig
  • En een regelrechte eyecatcher

Veiligheid en kwaliteit

Onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie. Wij versturen het tentboek op aanvraag naar je toe.

Een stretchtent huren voor jouw evenement?

Vraag hieronder direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. We koersen graag samen naar een succesvol evenement! Meer over Donselaar Tenten 


Specificatieblad Stretchtent Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Helaas is dat niet mogelijk. Wij bouwen de stretchtent altijd zelf op. Dit heeft te maken met de complexiteit van de tent en de veiligheid die wij willen en moeten kunnen garanderen als wij deze tent leveren. De tarieven zijn allemaal inclusief onze op- en afbouw.

De stretchtent is eigenlijk een flexibele overkapping, die aan de zijkanten open blijft. Het is wel mogelijk om bijvoorbeeld 1 zijde naar beneden te plaatsen. Je moet dan ongeveer 2,5 meter breed van die zijkant afhalen, om de nieuwe oppervlakte te berekenen.

Nee standaard wordt de stretchtent geleverd zonder vloer, maar die kunnen we er uiteraard wel bijleveren. Je kunt kiezen uit een houten vlondervloer of een waterpas gestelde systeemvloer.

Ja, dit is mogelijk. Al staan meerdere stretchtenten verspreid over het terrein ook erg feestelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

 

Vanaf prijzen Stretchtent

Bereken snel en eenvoudig uw wensen
Formaat:

Al onze prijzen zijn exclusief BTW

Zittend
50 personen
Staand
75 personen
Vlondervloer
€150
Systeemvloer
€262,50
Zittend
80 personen
Staand
120 personen
Vlondervloer
€240
Systeemvloer
€420
Zittend
100 personen
Staand
150 personen
Vlondervloer
€300
Systeemvloer
€525
Zittend
140 personen
Staand
200 personen
Vlondervloer
€400
Systeemvloer
€700

Offerte aanvragen