Tentvloer huren

Het geven van een feest, festival of evenement is meer dan het regelen van een drankje, muziek en gasten. Naast het huren van de feesttent, is het ook verstandig om een tentvloer te overwegen. Het Nederlandse weer is wisselvallig, daarom kan een stevige ondergrond een uitkomst zijn. Iedere tentvloer is uitstekend te combineren met al onze tenten. Wil jij ook profiteren van een tent huren in combinatie met een degelijke vloer?


Offerte aanvragen
Ruime voorraad
Snelle levering
Professioneel
Stevig

Professionele tentvloer huren voor jouw event

Voor elke evenement, festival, bruiloft of feest kijken we naar welke vloer het beste bij jouw event past. Wordt het een houten vlonder? Een systeemvloer? Donselaar Tenten denkt graag met jou mee om jouw evenement tot een kwalitatief hoogstandje te maken. Ontdek de mogelijkheden van Donselaar Tenten- en Vloerenverhuur.

Onze tentvloeren op maat

Houten vlondervloer
De vlondervloer is de meest verhuurde tentvloer en is vooral op festivals erg populair. Deze tentvloer is geschikt voor elke tent. Het is een goede houten ondergrond die direct op de ondergrond geplaatst wordt. De vloer haalt kleine oneffenheden weg, maar kan niet waterpas afgesteld worden. De planken brengen een prettige sfeer in elke tent. Wij leveren onze vlondervloeren op grote festivals in Nederland, zoals Tomorrowland, Dancevally, Valhalla, Mysteryland, Amsterdam Open Air, Decibel en Defqon.

Systeemvloer
De systeemvloer bestaat uit houten panelen in een aluminium profiel. Deze tentvloer kunnen wij waterpas afstellen. De systeemvloer wordt vooral gebruikt voor de luxe evenementen en past goed in onze Aluhal, het VIP paviljoen of de Transparante tent. Bovenop de cassettevloer is het mogelijk om vloerbedekking te leggen voor een extra luxe uitstraling.

Welke vloer past bij jouw tent en evenement?

Welke tentvloer past er op de locatie die jij voor ogen hebt? Is er wel een tentvloer nodig? Wij adviseren je graag!

Vloeren huren met de voordelen van Donselaar Tenten

Waarom een vloer huren bij Donselaar Tenten? Wij delen graag een aantal voordelen die onze klanten ervaren bij het huren van een tent of vlondervloer:

  • Gepersonaliseerd voor elk event
  • Ruime voorraad
  • Gespecialiseerd personeel
  • Snelle en flexibele levering van de tentvloeren
  • Kwaliteit van de bovenste plank

Specificatieblad Tentvloeren Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wij hebben voldoende voorraad om elk evenement, klein of groot, te voorzien van onze houten vlonders.

De minimale afname van onze vlonders is 200 vierkante meter. Minder kan uiteraard ook, maar dan kan je ze afhalen op onze locatie in Renswoude.

Jazeker, je kunt de vlonders ook bij ons afhalen. De vloerdelen zijn eenvoudig zelf te leggen. De planken zijn 5 meter lang en 0,5 meter breed, dus houd daar wel rekening mee bij het transport.

 

Wij verhuren houten vlondervloeren, systeemvloeren (cassettevloer), zwaarlastvloeren en bankirai vloertegels.

Een systeemvloer is een zwaarlastvloer die waterpas gesteld wordt.

Nee, deze vloer wordt met een Manitou gelegd en met een vrachtwagen geleverd.

Nee, wanneer een tent op een systeemvloer gebouwd wordt, hoeven hier gaan haringen meer in de grond, of ballastblokken. De vloer dient dan tevens als verankering van de tent.

Vanaf prijzen Tentvloer

Bereken snel en eenvoudig uw wensen
Formaat:

Al onze prijzen zijn exclusief BTW

Offerte aanvragen