Vlondervloer

Nederland a.k.a. festivalland. Het aantal festivals en buiten-evenementen stijgt al jaren in Nederland. Een vlondervloer is ideaal als tentvloer in een festivaltent, maar ook geschikt voor het creëren van looppaden of tijdelijke terrassen. Onze voorraad vlondervloeren is zeer ruim en wij kunnen snel leveren. Interesse in een vloer voor jouw festival of evenement? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 


Offerte aanvragen
Ruime voorraad
Snelle levering
Professioneel
Stevig

Vlondervloer huren voor kleine en grote festivals

De vlondervloer is de meest verhuurde tentvloer en is vooral op festivals erg populair. Een vlondervloer is geschikt voor elke tent en wordt snel en eenvoudig, direct op de ondergrond geplaatst. De planken zijn 5 meter lang en 0,5 meter breed en worden geproduceerd van hoge kwaliteit hout. De vloer haalt kleine oneffenheden weg, maar kan niet waterpas afgesteld worden. Wij leveren onze vlondervloeren op grote festivals in Nederland, zoals Tomorrowland, Dancevally, Valhalla, Mysteryland, Amsterdam Open Air, Decibel en Defqon.

Een passende vloer voor elk evenement

Voor elk evenement kun je een passende vloer huren. Of het nu gaat om 100 m2, 10.000 m2 of nog meer. Het is allemaal mogelijk. De vlondervloeren zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen dus snel gemonteerd worden. Hierdoor ben jij verzekerd van een betrouwbare ondergrond voor de bezoekers van jouw festival, feest of evenement.

Vloeren huren met de voordelen van Donselaar Tenten

Waarom een vloer huren bij Donselaar Tenten? Wij delen graag een aantal voordelen die onze klanten ervaren bij het huren van een vlondervloer:

  • Gepersonaliseerd voor elk event
  • Ruime voorraad
  • Ervaren montagemedewerkers
  • Snelle en flexibele levering
  • Kwaliteit van de bovenste plank

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wij hebben voldoende voorraad om elk evenement, klein of groot, te voorzien van onze houten vlonders.

De minimale afname van onze vlonders is 200 vierkante meter. Minder kan uiteraard ook, maar dan kan je ze afhalen op onze locatie in Renswoude.

Jazeker, je kunt de vlonders ook bij ons afhalen. De vloerdelen zijn eenvoudig zelf te leggen. De planken zijn 5 meter lang en 0,5 meter breed, dus houd daar wel rekening mee bij het transport.

Offerte aanvragen