Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een veelzijdige Alu frame tent huren of kopen

Heb jij een Alu frame tent nodig voor korte of lange periode? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze Aluhallen zijn in alle soorten en maten leverbaar. En omdat we ze verhuren én verkopen, hebben we altijd de perfecte oplossing voor jouw situatie! De Alu frame tent is niet voor niets één van onze populairste tenten. Deze aluminium tent is namelijk voor vrijwel elk evenement of project geschikt. Zo is het de perfecte werktent, maar kan je er ook in trouwen! Lees meer over alle mogelijkheden van deze veelzijdige topper.

Offerte aanvragen

Altijd een Alu frame tent in jouw gewenste maat

Ben je op zoek naar een kleine accommodatie of gaat het juist om een plaats voor duizenden personen? Onze Aluhal biedt altijd een oplossing op maat. De tent is leverbaar in diverse breedtes, variërend van 3 tot wel 30 meter. Daarnaast kan de tent in de lengte per 5 meter onbeperkt verlengd worden. Zo realiseer je dus altijd een tent op maat voor jouw gezelschap. De Aluhal heeft een vrije overspanning. Dit betekent dat er geen middenpalen in de tent staan, waardoor de oppervlakte optimaal benut kan worden. Bij evenementen is hiervan het voordeel dat er altijd vrij zicht is op het podium.

Alu Frame Tent Huren of Kopen

Welke kleur past het beste in jouw situatie?

We zijn niet alleen flexibel wat de maatvoering betreft, ook qua kleuren bieden we je volop keuze. De Aluhal wordt standaard geleverd in het wit, maar we kunnen ook een zwarte, zandkleurige, oranje of transparante tent leveren. Wil je graag een unieke tent? Dan is de Aluhal met full-colour bedrukte zeilen de perfecte optie. Met deze volledig gepersonaliseerde tent zal je zeker de show stelen. Er zijn nog meer extra opties, zoals harde wanden of glaswanden. En ook een transparant dak behoort tot de mogelijkheden. Wat past het beste bij jouw evenement?

Alu Frame Tent

Een Alu frame tent met de vloer van jouw wensen

Een tent kan niet zonder goede tentvloer. Zeker op een oneffen of modderige ondergrond is een tentvloer een must. Ook wat de vloer betreft heb je bij de Aluhal meerdere keuzes. Zowel onze systeemvloer als vlondervloer passen namelijk perfect in deze tent. De systeemvloer heeft als extra voordeel dat deze dient als verankering van de tent, waardoor er geen haringen nodig zijn of andere verankering om de tent vast te zetten. Maar soms is het zetten van haringen geen probleem en past juist de vlondervloer beter bij jouw evenement! We denken graag met je mee over de juiste vloer voor jouw project.

Veelzijdige Alu frame tent

De Alu frame tent is het antwoord op jouw vraag

Ben jij bezig met de organisatie van een groot festival, gaan jullie binnenkort trouwen of heb je een tijdelijke accommodatie nodig om goederen voor je bedrijf in op te slaan? Het klinkt alsof deze situaties weinig met elkaar te maken hebben, maar niets is minder waar. In alle gevallen is de Alu frame tent namelijk dé oplossing! Door de vele gezichten van deze tent is hij voor elke situatie inzetbaar. Wil jij ook profiteren van alle voordelen van deze professionele tent? Vraag dan vandaag nog een offerte op maat aan!

Ik wil gratis een vrijblijvende offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo Amsterdam Open Air
Logo Stoke City
Logo TNT
Logo Soenda

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat