Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een ideale Aluhal voor jouw evenement

De Aluhal is de perfecte tent voor ieder evenement. Want of het nu gaat om een knallend feest, een grote beurs of een luxe diner, er is altijd een Aluhal die hierbij aansluit. De Aluhal is namelijk één van de meest veelzijdige accommodaties die je kan bedenken! Heel groot of heel klein, met een eigen design of juist in chique wit. Maak hem helemaal naar jouw wensen met onze vele mogelijkheden! Bekijk de pagina van onze Aluhal met alle specificaties over deze veelzijdige aluminium tent.

Een stormbestendige Aluhal op jouw evenement?

Veiligheid is op ieder evenement van het grootste belang. Met onze Aluhal is dit niet anders: veiligheid staat altijd voorop. Zowel tijdens de productie van de tent als met het vervoer en de opbouw. Dit wordt dan ook altijd gedaan door ervaren en gecertificeerde medewerkers, die precies weten hoe de zelfdragende constructie veilig moet worden opgebouwd. Daarnaast is de tent zelf opgebouwd uit de beste materialen. Bij elke Aluhal staan veiligheid en kwaliteit bovenaan. Zo heeft u een accommodatie voor uw evenement die weer en wind doorstaat!

Altijd de perfecte uitstraling met een Aluhal

Een ander voordeel van de Aluhal voor een evenement zijn de vele mogelijkheden om het uiterlijk aan te passen. Zo wordt de tent standaard geleverd in het wit, maar kan je ook kiezen voor zwart, zandkleur, oranje of transparant! Zowel de wanden als het dak leveren we in de kleuren die jij wilt. Wil je het nog verder personaliseren? Dan is het ook mogelijk om full-colour bedrukte zeilen te gebruiken, met jouw eigen print! Zo voer je het thema van jouw evenement overal in door. Zie je het al voor je: jouw logo levensgroot op onze Aluhal?

Een Aluhal voor een evenement huren zolang als je wilt

Kies je voor een Aluhal voor jouw evenement? Bij Donselaar Tenten bepaal je zelf hoelang je deze tent huurt. Van een paar dagen tot tien jaar, wat ons betreft is alles mogelijk. Het maakt dus niet uit hoelang jouw evenement gaat duren! Ook het tussentijds verlengen van de huurperiode behoort tot de opties. En kan je geen afscheid nemen van jouw Aluhal? Kies dan voor de mogelijkheid tot lease of koop! Met lease spreid je de betaling in meerdere termijnen, waardoor je ook zonder eenmalige grote investering trotse eigenaar wordt van zo’n mooie hal! En wist je dat de Aluhal niet alleen geschikt is voor evenementen, maar ook vaak als tijdelijke of semipermanente bedrijfsoplossing wordt ingezet?

Offerte aanvragen

Voor welk evenement is de Aluhal jouw geschikte tent?

Wat voor evenement ga jij organiseren? Op de pagina van de Aluhal zie je al diverse opties van deze veelzijdige tent. Bijvoorbeeld als beurslocatie, maar ook voor een spetterend feest is de Aluhal jouw tent! Daarnaast kan je de tent inzetten als tijdelijke showroom bij een open dag, is het de perfecte overdekte schaatsbaan én doet hij perfect dienst als trouwdecor! Meer weten over alle mogelijkheden? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van de Aluhal voor jouw evenement met ons te bespreken!

Ik wil vrijblijvend advies voor mijn evenement (incl. prijs)
 

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Beach Throwdown
Neverland Logo
Logo Vitesse

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat