Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Professionele tent voor beurs huren? Ontdek ons aanbod!

Een veelzijdige tent voor een beurs huren, dat doe je bij Donselaar Tenten. Naar wat voor tent je ook op zoek bent, wij hebben hem voor je! Van beursstand tot grote hal, met onze tenten kan je alle kanten op. Een beurs is de manier om een onuitwisbare eerste indruk op je potentiële klanten te maken. Een professionele tent helpt jouw merk de kwaliteit uit te stralen waar je naar zoekt. Ben jij de organisator van een beurs? Niets zo mooi als een strak en overzichtelijk beursterrein. En alle tenten die je daarvoor nodig hebt vind je bij ons!

Welke tent past bij jouw beurs?

Afhankelijk van het soort beurs kan een ander type tent hier het beste bij passen. Zo is onze Aluhal de perfecte beurshal, want wij maken deze strakke aluminium tent net zo groot als jij wilt! Op zoek naar een geschikte tent om te gebruiken als beursstand? Dan moet je onze Pagode hebben. Met zijn karakteristieke uiterlijk en handige formaat is dit de ideale stand op een beurs. Uiteraard hebben we altijd genoeg Pagodetenten op voorraad om jouw volledige beursterrein van passende tenten te voorzien! 

Een tent huren voor een beurs inclusief bijpassende tentvloer

Een ander belangrijk aspect van een tent is de tentvloer. Want zeker op een beurs wil je dat gasten zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Een geschikte tentvloer hiervoor is onze systeemvloer. Dit is een zwaarlastvloer met vloerdelen van 5 bij 2,5 meter. Door de grote oppervlakte van de vloerdelen en het feit dat ze waterpas worden gelegd, is dit een zeer geschikte vloer voor een beurs. De vloer kan ook op oneffen grond worden gelegd. Daarnaast kunnen er gemakkelijk stands op worden gebouwd en heeft de vloer een luxe uitstraling. Kort samengevat: deze vloer heeft alles wat je zoekt in een tentvloer voor een beurs.

Profiteer van onze flexibele service

Huur je bij ons één of meerdere tenten voor een beurs, dan profiteer je daarbij van onze service van hoge kwaliteit. Zo kunnen we altijd op korte termijn jouw tenten en tentvloer leveren. Door onze ruime voorraad hebben we altijd genoeg tenten en vloeren om jouw beursterrein op te bouwen. En dat doen we dan ook graag voor je! Van het transport tot de opbouw en natuurlijk weer het afbouwen, ons ervaren team staat voor je klaar. Ook wat betreft de huurperiode zijn we zeer flexibel. Een tent huren voor een maand of voor 10 jaar, het kan allemaal!

Offerte aanvragen

Een partner die met je meedenkt

Bij het organiseren of deelnemen aan een beurs is het belangrijk dat we elkaar snappen. En met onze ruime ervaring weten wij precies wat er komt kijken bij een beurs. Daarom ontlasten we je graag zoveel mogelijk wat betreft de accommodatie(s). We denken met je mee en zorgen ervoor dat alles helemaal naar wens verloopt. Ook is het mogelijk om vooraf op locatie af te spreken om te bekijken wat er mogelijk is qua opbouw van tenten op het terrein. Zo kan je zonder zorgen over de accommodatie de rest van de beurs organiseren.

Een succesvolle beurs begint met het huren van een tijdelijke accommodatie bij Donselaar Tenten!

Ik wil graag vrijblijvend weten wat ik moet investeren
 

Wij werken voor:

Neverland Logo
Logo Amsterdam Open Air
Logo Wantijpop
Logo Ferrari

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat