Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Aluhal voor je bruiloft huren? Je vindt hem bij Donselaar Tenten!

Het huren van een Aluhal voor jullie bruiloft is een uitstekend idee! Deze veelzijdige tenten zijn namelijk compleet op maat te maken, waardoor je jullie bruiloft precies zo kan vieren als je wilt. Een intieme locatie voor de ceremonie, een sfeervol diner of het vieren van een spetterend feest, onze Aluhal is overal voor in. Een romantische bruiloft in een tent maakt jullie grote dag nog specialer! Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met een Aluhal? We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is met niet alleen onze Aluhal, maar ook met onze andere tijdelijke accommodaties.

Vele mogelijkheden van een Aluhal op jullie bruiloft

Een Aluhal op jullie bruiloft geeft je veel extra mogelijkheden die je op normale trouwlocaties niet hebt. Zo bouwen we de Aluhal op waar jij dat wilt. Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk om in je eigen tuin te trouwen of op een andere plek die voor jullie bijzonder is. Je kan de Aluhal combineren met onze Pagodetenten, om een leuke entree te realiseren. Daarnaast bepaal je zelf het formaat van jullie Aluhal. Een grote feesttent of juist een kleine intieme ruimte, het is allemaal mogelijk.

Een mooie locatie op maat voor jullie bruiloft

Bij Donselaar Tenten hebben we het productieproces van onze accommodaties helemaal in eigen hand. Daardoor kunnen we onze tenten tot op de meter nauwkeurig aanpassen aan jouw wensen. En ook het verwerken van extra opties is altijd mogelijk. Denk aan transparante of glaswanden of een bijzondere deur in jullie Aluhal. Je creëert op deze manier tot in detail jullie eigen trouwlocatie. Wil je een bijzonder thema doorvoeren? Dan is het zelfs mogelijk om de wanden in full-colour te laten drukken, met jouw eigen print. Uiteraard helpen we je ook graag om het plaatje compleet te maken met een passende tentvloer.

Altijd een snelle en flexibele oplossing

Tijdens de zoektocht naar een bijzondere trouwlocatie, is het zeker aan te raden om ook onze andere tenten te bekijken. Voor een bruiloft is onze Stretchtent namelijk ook een zeer geschikte optie. De Stretchtent is in meerdere formaten leverbaar en het doek is licht rekbaar, waardoor het op meerdere manieren gespannen kan worden. Jullie ceremonie in de mooie Aluhal en vervolgens een geweldig feest onder de zeer sfeervolle Stretchtent? Tussen onze tijdelijke accommodaties zit altijd de perfecte optie voor jullie grote dag!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Douwe Egberts
Logo TNT
Logo Pathe Arena Amsterdam

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat