Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Tentenverhuur in Gelderland

Sinds 2008 richten wij ons met ons toegewijde team op het aanbieden van totaaloplossingen wat betreft het leveren, verhuren en bouwen van overkappingen en tenten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld tentenverhuur voor evenementen, maar ook aan geïsoleerde tenten die fungeren als tijdelijk werk- of opslagruimte. Naast het verhuren van kant en klare tenten bieden wij ook tenten op maat aan. Heb je een bepaalde tent of overkapping nodig met afwijkende maten? Of ben je op zoek naar tentenverhuur in Gelderland? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Welke soorten tenten bieden wij?

Donselaar Tenten biedt tenten voor uiteenlopende festivals en evenementen. Ben je op zoek naar een grote professionele festivaltent? Kies dan voor onze Armada of onze Athena. Heb je meerdere kleinere tenten nodig dan bieden onze Pagodetenten uitkomst. Ook hebben we nog de Stretchtent. Vooral in de zomer met mooi weer is de Stretchtent perfect voor ieder evenement. Doordat de tent aan de zijkanten open is sta je constant in contact met de buitenwereld. Gebrek aan bedrijfsruimte? Dan biedt onze opslag- of werktent uitkomst. Je kunt ze op maat laten maken, precies naar jouw wensen. Dat klinkt goed toch?

Waarom kiezen voor Donselaar Tenten?

Of je nu op zoek bent naar tentenverhuur in Gelderland, of op een andere locatie wilt kunnen beschikken over de perfecte tent of overkapping, bij Donselaar Tenten vind je wat je zoekt. Maak je bijvoorbeeld gebruik van onze feesttentenverhuur, dan kies je voor een snelle levering op locatie, montage door een ervaren team en betrouwbare tenten die uiteraard gecertificeerd veilig zijn. Wij leveren alles in eigen beheer. Hierdoor hebben we korte lijnen in de communicatie en kunnen we binnen zeer korte tijd voldoen aan verzoeken en het antwoord geven op dringende vragen. Het kiezen voor een opslagtent of werktent of voor een tent voor jouw festival of evenement, wij regelen het voor je. Wij werken alleen met goed onderhouden tenten die keer op keer getest worden en gegarandeerd conform de geldende normen en eisen wat betreft (brand)veiligheid. Organiseer je een evenement en heb je toch extra kleedkamers nodig? Of dreigt slecht weer jouw openlucht evenement in de regen te laten vallen? Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie en geplande activiteiten door kunnen gaan zoals je dat wenst.

Kies voor voordelige tentenverhuur Gelderland

Wil je ontdekken hoe makkelijk het werken met tenten kan zijn? Kies dan voor diensten waar je van op aan kunt en laat jouw overkapping, opslagtent of werktent bouwen op de door jou gewenste locatie. Neem gerust contact op met vragen en kies voor een geheel vrijblijvende offerte voor onze tentenverhuur. Ons team denkt graag met je mee en geeft je een betrouwbaar advies.

Offerte aanvragen

Wij werken voor:

Logo Volkswagen
Logo FALK
Logo Oranjebloesem
Logo Knauf

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat