Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Veelzijdige Aluhal te koop bij Donselaar Tenten

In ons zeer diverse aanbod hebben wij ook de veelzijdige Aluhal te koop. De mogelijkheden van de Aluhal zijn namelijk eindeloos! Zo is de Aluhal een perfecte tent om een beurs of ander zakelijk evenement in te organiseren. Een strakke uitstraling en altijd in de maten waar u naar op zoek bent. Ook voor minder luxe doeleinden is de Aluhal een geschikte tent. Bijvoorbeeld als werktent. Zo wordt deze tent door tal van bedrijven gebruikt als tijdelijke of semipermanente werkplaats, showroom of opslag. Door de mogelijkheden in isolatie, maatvoering en verschillende deuren is hij geheel naar jouw wens te maken.

Een Aluhal te koop voor al je feesten

Naast de zakelijke doeleinden van de Aluhal, is deze tent ook altijd in voor een feestje! Van bruiloft tot festival, onze Aluhallen hebben al duizenden feestgangers van een mooi onderkomen voorzien. Een bijzonder feestonderkomen is bijvoorbeeld de Aluhal uitgevoerd met transparante wanden en een transparant dak. Je gasten kunnen op die manier de omgeving optimaal beleven. De tent is zowel geschikt voor kleine gezelschappen als grote gezelschappen van duizenden mensen.

Altijd een Aluhal op maat

Een groot voordeel van de Aluhal is dat hij altijd op maat is. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden, zowel in de breedte, lengte als hoogte. Het is mogelijk een Aluhal van maar liefst 6 meter hoog te kopen. En doordat de tent per 5 meter onbeperkt verlengd kan worden, past hij altijd bij jouw doeleinden. De Aluhal heeft een vrije overspanning, waardoor je in de tent geen last hebt van palen. Bij een feest is er daardoor altijd een vrij zicht op het podium, maar ook bij bedrijfsmatig gebruik is het fijn als de ruimte in de tent optimaal benut kan worden. 

Een Aluhal te koop of te huur

Als leverancier van tijdelijke accommodaties bieden we jou graag een flexibele service. Wil je één van onze tenten kopen, of past huren beter bij jouw situatie? Beide opties zijn mogelijk. En kies je voor huren, dan zijn we ook flexibel wat betreft de huurperiode. Zo kan je een tent natuurlijk voor een korte periode huren, maar ook een periode van maar liefst 15 jaar is mogelijk. Daarnaast is het altijd mogelijk om tussentijds de huurperiode te verlengen. Op deze manier zijn we graag een servicegerichte partner voor iedereen die een tijdelijke of semipermanente accommodatie zoekt. 

Offerte aanvragen

Voor al jouw tenten op maat

Bij Donselaar Tenten hebben we niet alleen de Aluhal te koop, je vind ook diverse andere tenten in onze tentenverkoop. Ben je dus op zoek naar meerdere tenten of wil je kijken welke tent het beste past bij jouw wensen? Wij zijn uniek in ons brede assortiment tenten en hebben zéker de tent waar je naar op zoek bent.

Huur of koop je een tent bij ons, dan regelt ons deskundige team zowel het transport als de opbouw van onze tenten. Alle informatie over het huren van een tent vind je ook in onze blog over dit onderwerp. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Ik wil vrijblijvend een persoonlijke offerte
 

Wij werken voor:

Logo Oranjebloesem
Logo Beach Throwdown
Logo Vitesse
Logo Pleinvrees

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat