Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Tentverhuur in Midden-Nederland met divers aanbod

Donselaar Tenten is een tentverhuur in Midden-Nederland waar je terecht kan voor een tent voor vrijwel elke denkbare gelegenheid! Van een groot festival tot een intieme bruiloft en van een compleet beursterrein tot het leveren van een werktent. Wij maken onze tenten zelf en kunnen daardoor altijd inspelen op jullie wensen. Met ons ruime aanbod hebben we altijd een passende tent. Daarnaast kan je bij ons rekenen op een complete service: we verzorgen het transport en bouwen de tent(en) voor je op. Na afloop van de huurperiode komen we ze uiteraard weer ophalen. Zo hebben jullie nergens omkijken naar!

Altijd een passende tent bij onze tentverhuur in Midden-Nederland

Naar wat voor tent zijn jullie op zoek? Je vindt bij ons zeker een geschikte tent voor jouw evenement of andere gelegenheid. Ontdek bijvoorbeeld onze festivaltoppers. Met een imposante tent als de Armada of Athena heb je de aandacht van de festivalgangers direct te pakken. En er kunnen maar liefst 5000 feestgangers genieten van een feestje onder deze tent. Maar ook voor tenten voor zakelijke evenementen zoals een beurs slaag je bij ons ongetwijfeld. Hebben jullie een bedrijfsoplossing nodig? Een tijdelijk winkelpand, een overdekking van de op- en overslag of een werktent: wij leveren hem!

Wij maken jouw tent op maat

Donselaar Tenten levert niet alleen een keur aan tenten, we produceren ze ook zelf! En dat biedt mogelijkheden. Daardoor kunnen we namelijk al jouw wensen verwerken in jouw tent. Een extra grote tent, extra deuren, ramen of klimaatbeheersing? Geen probleem, we zorgen dat jouw tent(en) helemaal op maat wordt gemaakt. We leveren zowel tenten met als zonder isolatie. Een geïsoleerde tent in combinatie met verwarming biedt tal van mogelijkheden, je kan hier namelijk een comfortabele temperatuur in realiseren. Denk aan een tijdelijk winkelpand, een showroom of een ruimte om gasten te ontvangen.

Altijd snel een tent dankzij onze ruime voorraad

Wil je op korte termijn een tent huren bij onze tentverhuur in Midden-Nederland? Geen probleem. We kunnen dankzij onze ruime voorraad namelijk snel schakelen en jouw tent altijd snel bij je op komen bouwen. Vaak staat de tent al binnen een week na de orderbevestiging. Wil je een echte maatwerktent op korte termijn bij ons huren? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, want ook in dat geval hoef je uiteraard niet lang te wachten!

Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan

Kies jij voor kwaliteit? Dan zit je goed bij Donselaar Tenten. Onze tenten zijn namelijk van de hoogste kwaliteit en voldoen uiteraard aan alle geldende veiligheidseisen. Ook zijn onze montagemedewerkers altijd VCA-gecertificeerd en houden zij de veiligheid in acht bij het opbouwen van de tenten. Benieuwd naar de mogelijkheden van jouw evenement of project? Vraag vandaag nog een offerte aan en je ontvangt zo snel mogelijk een gedetailleerde offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Zit je nog met vragen? Neem dan even contact op met onze specialisten. Met hun ruime ervaring denken ze met je mee en geven een eerlijk advies. Laat ook jouw evenement slagen met een tent van Donselaar Tenten!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Mazda
Logo TNT
Logo Defqon
Logo Oranjebloesem

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat