Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een tentvloer huren doe je bij Donselaar Tenten

Een tentvloer huren is vaak noodzakelijk voor het organiseren van een feest of evenement  in een tent. Zeker in Nederland kunnen we er lang niet altijd op vertrouwen dat het weer meewerkt. En gasten in de modder laten lopen is meestal ook niet zo’n succes. Daarnaast heeft een goede tentvloer meerdere voordelen. Door een vlakke bodem te creëren, is het gemakkelijker om kramen voor een evenement op te bouwen. Natuurlijk heeft niet elk evenement een zelfde soort vloer nodig. Bij Donselaar Tenten verhuren we dan ook verschillende soorten tentvloeren, waardoor er zeker een geschikte vloer bijzit voor jouw evenement.

Een tentvloer huren voor een festival?

De houten vlondervloer is bij uitstek de geschikte vloer voor een festival of ander feest. Een gunstige prijs, eenvoudig zelf te leggen en droge voeten voor al je gasten. Natuurlijk leggen wij de vloer ook graag voor je, zodat je hier geen omkijken naar hebt. De houten vlondervloer wordt vaak niet alleen voor in de tent gebruikt, maar ook daarbuiten. Om modder te voorkomen en in sommige gevallen ook om het onderliggende terrein te besparen. Met een houten vlondervloer overdek je gemakkelijk grote oppervlaktes. Met een goede vloer kan het feest pas echt beginnen!

De systeemvloer is de perfecte vloer voor jouw luxe evenement

Ben je op zoek naar een wat luxere vloer? Dan is onze systeemvloer de vloer voor jouw evenement. De houten panelen zijn omlijst met een stalen profiel, waardoor ze chique ogen en zeer degelijk zijn. De systeemvloer is een zwaarlastvloer die waterpas wordt gelegd. Daardoor kunnen er gemakkelijk kramen op worden opgebouwd en is het een geschikte vloer voor zakelijke evenementen als beurzen. Nog een tent nodig? De vloer is ook perfect te combineren met onze Aluhal, het VIP Paviljoen of de Transparante tent.

Een tentvloer huren op korte termijn

Wil je op korte termijn een tentvloer huren? Dat is bij ons geen probleem! We hebben op elk moment voldoende voorraad om elk evenement van een vloer te voorzien. Onze houten vlondervloer kan je al huren vanaf 150 vierkante meter. Minder nodig? Ook dat is geen probleem, dan kan je de vloer komen ophalen bij ons in Renswoude. De systeemvloer kan niet zelf worden gelegd, deze komen we dus graag met onze Manitou voor je leggen. Naast de houten vlondervloer en systeemvloer verhuren wij bankirai vloertegels.

Huur naast je tentvloer ook je tenten bij Donselaar Structures

Niet alleen op zoek naar een tentvloer, maar ook naar een geschikte tent? Neem dan een kijkje bij ons diverse aanbod. Bij ons vind je zeker de geschikte tent voor jouw evenement, of het nu gaat om een grote tent, een kleine tent of juist net ertussenin. Wil je dus alleen een tentvloer huren of dit combineren met het huren van onze tenten? Laat ons jouw wensen weten en we gaan voor je aan de slag. Vraag via de website direct een offerte aan of neem contact met ons op om antwoord te krijgen op al je vragen. Een geslaagd evenement begint met een vloer waar je op kan bouwen: je tentvloer huren doe je daarom bij Donselaar Tenten.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Amsterdam Open Air
Logo Soenda
Logo Wantijpop

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat