Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Wij voorzien jouw tent van een tentvloer op maat

Ben je bezig met de organisatie van een evenement of festival? Dan heb je naast hele mooie, strakke tenten ook een tentvloer van hoge kwaliteit nodig. Verder hebben wij een ruime voorraad en kunnen je daarom snel en vakkundig voorzien van een mooie vloer. Ook kun je kiezen voor een houten vlondervloer of een systeemvloer.

Houten vlondervloer

Onze vlondervloeren zijn enorm populair op festivals en zijn geschikt voor alle soorten tenten. En wij leveren wij onze vlondervloeren op grote festivals in Nederland, waaronder Tomorrowland, Dancevalley, Mysteryland en A’dam Open Air.

Systeemvloer

Onze systeemvloeren bestaan uit houten panelen in een stalen profiel. Daardoor is een groot voordeel van deze vloer dat we hem waterpas kunnen afstellen. Ook gebruiken wij de systeemvloer als mooie festivalvloer in onze grote festivaltenten (de Armada of Athena) of voor luxe evenementen in onze Aluhal, het VIP Paviljoen of de Transparante tent.

De voordelen van een tentvloer:

  • Op maat voor elk event
  • Ruime voorraad
  • Snelle en flexibele levering van de tentvloeren
  • Hoge kwaliteit

De veiligheid staat voorop bij onze tenten

Onze tentvloeren zijn uitgebreid getest, gekeurd en voorzien van een veiligheidskenmerk. Zo voldoen alle tenten die wij leveren dan ook aan alle brand- en veiligheidseisen (NEN 8020-41) volgens de op dit moment geldende regelgevingen en voorschriften

Kies voor een professionele tentvloer

Wil je meer weten over ons uitgebreide assortiment tentvloeren? Wij helpen je graag met een gedegen advies. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Offerte aanvragen

Wij werken voor:

Logo Free Your Mind
Logo Defqon
Logo Festifoort
Logo Soenda

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat