Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

De ideale tentvloer kopen bij Donselaar Tenten

Wil je een tentvloer kopen die past bij jouw wensen? Dan hebben wij zeker de juiste tentvloer voor je. Bij Donselaar Tenten vind je zowel houten vlondervloeren als systeemvloeren. De houten vlondervloer kan je zelf leggen en wordt gebruikt bij heel veel verschillende gelegenheden. De systeemvloer is niet zelf te leggen, maar vormt eenmaal gelegd wel een zeer degelijke vloer die waterpas ligt. Welke vloer past het beste bij jouw wensen?

Een tentvloer kopen voor tal van toepassingen

Wil je een tentvloer kopen voor een festival of als ondergrond in een werktent? We hebben voor elk gebruiksdoel de juiste tentvloer. De houten vlondervloer is erg populair voor festivals en andere feesten. Doordat je de vloerdelen van 0,5 x 5 meter zelf kan leggen, is hij ook geschikt als je de vloer regelmatig op andere locaties nodig hebt. Je kan de vloer dus overal voor inzetten. De systeemvloer is niet eenvoudig zelf te leggen, dus geschikter voor gebruik op lange termijn. Uiteraard kunnen wij de vloer ook tussentijds op een andere locatie komen leggen. De vloer wordt waterpas gelegd en is zeer geschikt als ondergrond in bijvoorbeeld een werkplaats.

De juiste tentvloer voor jouw gelegenheid

Twijfel je over de juiste vloer? Naast het wel of niet zelf kunnen leggen, hebben beide vloeren hun eigen voordelen. Zo bedek je met de houten vlondervloer gemakkelijk grote oppervlaktes. Deze vloer past qua uitstraling altijd. Maar soms is er behoefte aan een stevige vloer die waterpas ligt. Dan is de systeemvloer de juiste keuze. Een bijkomend voordeel is dat de systeemvloer door zijn gewicht in een tent als verankering kan dienen. Door de tent op de systeemvloer te bouwen hoeven er geen haringen in de grond geslagen te worden, waardoor je ook op locaties met een lastige ondergrond een tent kan plaatsen.

Een tentvloer kopen op korte termijn

Wil je op korte termijn een tentvloer kopen? Doordat wij van alle vloeren een ruime voorraad hebben, kan je altijd op korte termijn terecht. Het is bij de houten vlondervloer ook mogelijk deze zelf te komen afhalen. We begrijpen dat je soms op zeer korte termijn een vloer nodig hebt en helpen dan ook graag mee om dit te realiseren. Kwaliteit staat bij ons voorop. Zowel in onze dienstverlening als bij al onze producten. Onze tentvloeren zijn niet alleen te koop, maar ook te huur voor een door jou te bepalen periode. Gemakkelijk als je de tentvloer maar tijdelijk nodig hebt.

Ook voor je tenten moet je bij Donselaar Tenten zijn

Niet alleen voor tentvloeren ben je bij Donselaar Tenten op de juiste plek, ook alle tenten die je nodig hebt voor jouw bedrijf of evenement leveren wij graag. Zowel het kopen als huren van tenten behoort tot de opties. Van kleine tenten met een knusse sfeer tot enorme feesttenten: je vindt ze allemaal bij Donselaar Tenten. Zo wordt jouw evenement zeker een succes. Bekijk ons aanbod of laat je inspireren voor jouw volgende evenement. Hulp nodig? We geven je graag een advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Mysteryland
Logo Volkswagen
Logo Pinkpop
Logo Amsterdam Open Air

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat