Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Tentvloeren kopen? Dat doe je bij Donselaar Tenten!

Ben je van plan om tentvloeren te kopen? Bij Donselaar Tenten hebben we verschillende soorten tentvloeren te koop. Denk aan een houten vlondervloer, die in elke tent kan worden gelegd. Deze vloer wordt het meest verhuurd aan onze klanten. Daarnaast hebben we onze systeemvloer. Deze vloer past met zijn luxe uitstraling perfect op een luxe evenement, maar is ook de ideale vloer voor in een werktent. Tussen onze vloeren zit ook zeker de tentvloer die jij nodig hebt! Doordat we een ruime voorraad aan vloeren hebben liggen, kunnen we jouw vloer daarbij ook nog eens op elk gewenst moment leveren. Fijn, als je op korte termijn een tentvloer nodig hebt!

Veelzijdige tentvloeren kopen 

Voor wat voor accommodatie heb je tentvloeren nodig? Afhankelijk van het gebruiksdoel van een tent, kies je de vloer die daar het beste bij past. Onze houten vlondervloer wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij festivals. Ook voor andere feesten of informele gelegenheden is een vlondervloer zeer geschikt. Een andere veelzijdige tentvloer is onze systeemvloer. De systeemvloer is een zwaarlastvloer. Deze vloer is zo zwaar dat hij kan dienen als verankering van een tent. De tent wordt dan op de vloer gebouwd en heeft geen verdere verankering nodig. Daarnaast kan je deze vloer ook leggen op een zeer oneffen bodem, waardoor ook op terrein wat ongeschikt lijkt toch een tent kan worden opgebouwd.

Jouw tentvloeren kopen, huren of leasen

Heb je interesse in één van onze tentvloeren? We leveren onze vloeren uiteraard samen met onze tenten, maar alleen het afnemen van een vloer is ook mogelijk. Onze tentvloeren zijn zowel te koop als te huur. Kies je voor het huren van een vloer, dan bepaal je zelf de huurperiode. Ook als je een vloer wil huren voor meer dan 10 jaar is dit geen enkel probleem! Kies je voor het kopen van onze vloeren, dan is dat een slimme investering. Onze vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Liever niet in één keer aanschaffen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden van een leaseconstructie.  

Ook jouw tenten koop je bij Donselaar Tenten

Als specialist in tijdelijke accommodaties zijn we niet alleen het adres voor jouw vloeren, maar vind je ook al jouw tijdelijke accommodaties bij ons! Of het nu gaat om een tijdelijke bedrijfsoplossing, een feesttent of een evenemententent, we maken jouw tent graag op maat. Koop je jouw tent samen met een tentvloer, dan heb je in één keer een professionele en mooie accommodatie.

Ervaar jij binnenkort ook onze professionele service?

Of het nu gaat om tentvloeren kopen, het huren van een feesttent of het realiseren van een tijdelijke bedrijfsoplossing: in Donselaar Tenten vind je de professionele partner waar je naar zoekt. Onze specialisten denken altijd graag met je mee, komen desgewenst op locatie kijken en geven vervolgens een advies waar je verder mee kunt. Zowel onze tenten als tentvloeren zijn op zeer korte termijn leverbaar. Ons ervaren team bouwt zowel tent als tentvloer bij jou op locatie op, zonder dat je hier omkijken naar hebt. Ook kennismaken met onze professionele tenten en tentvloeren? Neem dan vandaag nog contact op!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Pleinvrees
Referentie Hockey Loverz
Logo Knauf
Logo Paradijs Van Het Zuiden

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat