Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een tijdelijke accommodatie met advies op maat

Het huren van een tijdelijke accommodatie is met ons advies heel gemakkelijk. Bij het maken van de keuzes zoals het formaat, de mate van isolatie of de precieze locatie is het namelijk handig als er iemand meedenkt. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies welke accommodatie het beste bij jullie wensen past. We zijn al meer dan 10 jaar een belangrijke speler in de tentenwereld. We draaien onze hand dan ook niet om voor het realiseren van een tijdelijke accommodatie op maat. Waarmee kunnen we jullie helpen?

Altijd een passende tijdelijke accommodatie ons advies voor jouw situatie

Onze tijdelijke accommodaties zijn vrijwel overal voor in te zetten. Zo zijn onze hoogwaardige tenten de perfecte bedrijfsoplossing, maar kunnen ze ook voor heel andere zaken worden ingezet. Denk aan het onderkomen voor een festival, een beurs of misschien wel als locatie voor jullie bruiloft! Elke gelegenheid stelt andere wensen aan jullie accommodatie. Waar je voor een beurs een strakke uitstraling wilt, wil je voor een feestelijke gelegenheid juist een vrolijke en sfeervolle accommodatie. Daarnaast helpen we graag met een advies over bijvoorbeeld het geschikte formaat van jullie tent.

Tal van uiteenlopende mogelijkheden bij Donselaar Tenten

Donselaar Tenten is hét adres voor jullie tijdelijke accommodatie. Dankzij ons ruime assortiment hebben we voor elk evenement de perfecte tent. Daarnaast zijn veel van onze tenten volledig op maat te maken, waardoor we aan al jullie wensen kunnen voldoen. Ziet jullie perfecte tent er net even anders uit dan onze standaard versie? Geef het gerust aan ons door! We produceren onze tenten namelijk zelf en kunnen daardoor ook zeker maatwerk leveren. Andere of extra deuren? Grote(re) ramen of zelfs glaswanden? Jullie gewenste accommodatie wordt tot in de puntjes gerealiseerd.

Jouw tijdelijke accommodatie op locatie opgebouwd

Bij onze tijdelijke accommodaties geven we ook graag advies over de locatie van de tent. Twijfel je over de locatie van de tent, neem dan contact op voor het inplannen van een locatiebezoek. Is alles geregeld, dan komen wij aan de start van de huurperiode de tent bij jullie opbouwen. Onze montagemedewerkers zijn ervaren en VCA-gecertificeerd, waardoor je ook bij de opbouw kan rekenen op de hoogste kwaliteit. Daarbij werken zij uiteraard volgens de veiligheidsvoorschriften, waardoor ieders veiligheid wordt gewaarborgd. Wist je dat je onze accommodaties zolang kunt huren als nodig is? Ook tussentijds de huurperiode verlengen is geen enkel probleem.

Vraag voor een snelle oplossing vandaag nog een offerte aan!

Benieuwd naar de investering voor jullie tijdelijke accommodatie? Vraag dan vandaag nog jullie offerte aan. We sturen een gedetailleerde offerte waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Uiteraard zijn onze offertes geheel vrijblijvend. Hebben jullie vragen? Je mag bij al onze tijdelijke accommodaties een advies op maat verwachten. We delen onze opgedane ervaring namelijk graag met je, zodat we samen de perfecte accommodatie kunnen realiseren. Daarbij schakelen we snel en kunnen we jullie tent in de meeste gevallen al binnen een week na de orderbevestiging bij jullie op locatie opbouwen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden van jullie tijdelijke accommodatie!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Wantijpop
Logo TNT
Logo Amsterdam Open Air
Logo Ferrari

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat