Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Tijdelijke accommodaties voor vluchtelingen

Een grote hal of tent neerzetten om vluchtelingen onderdak te kunnen bieden? Dat kan met onze Aluhal

Betrouwbare en veilige tenten

In de afgelopen jaren hebben we meerdere vluchtelingenkampen opgebouwd. In 2015 hebben duizenden Afghaanse vluchtelingen 5 maanden onderdak gekregen in onze Aluhal. Tot juli 2022 staan onze Aluhallen op vliegbasis Twente om onderdak te bieden aan vluchtelingen. De hallen hebben een aluminium frame met daar overheen brandvertragend PVC-doek gespannen. Dit voldoet aan de Europese brand- en veiligheidseisen. De Aluhal biedt een betrouwbaar en veilig onderdak.

De mogelijkheden van een Aluhal zijn eindeloos

Het grote voordeel van een Aluhal zijn de vele mogelijkheden. Denk aan verschillende lengtes, breedtes en hoogtes. De tent kan per 5 meter verlengd worden, hierdoor kan de tent op maat worden gemaakt. Doordat de hal een vrije overspanning heeft, heb je geen last van palen waardoor de ruimte volledig benut kan worden. Bijvoorbeeld om kamers te maken voor gezinnen om hen wat privacy te bieden. 

Offerte aanvragen

Tenten voor vluchtelingen huren bij Donselaar Tenten

Donselaar Tenten heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van tijdelijke accommodaties. Onze Aluhallen hebben we op voorraad liggen en het proces is volledig in eigen beheer. Vanaf de eerste tekening tot de montage op locatie hebben wij de kennis, ervaring en medewerkers in eigen huis. Zo kunnen we meedenken, snel schakelen en leveren tegen een scherpe prijs.

Je huurt onze tenten voor een paar maanden tot zelfs enkele jaren. Het is mogelijk om tussentijds de huurperiode te verlengen. Op deze manier zijn we een servicegerichte partner voor iedereen die een tijdelijke of semipermanente accommodatie zoekt. Start je offerte aanvraag nu of bel ons voor overleg.

 

Offerte aanvragen

Wij werken voor:

Logo Defqon
Logo Oranjebloesem
Logo Amsterdam Open Air
Logo Stoke City

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat