Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Huur je tijdelijke opslaghallen bij Donselaar Tenten

Tijdelijke opslaghallen zijn een ideale oplossing in tal van situaties. Met tijdelijke opslaghallen kan je namelijk net even een gat overbruggen. Een piek in het aantal verkopen van je bedrijf bijvoorbeeld. Of een tijdelijk gebrek aan opslag door een verbouwing of misschien wel een brand. Hoe dan ook, het is fijn als je in die situaties een tijdelijke opslag kan creëren. Bij Donselaar Tenten bieden we diverse mogelijkheden voor het creëren van een tijdelijke opslag. Of het nu gaat om het opslaan van licht temperatuurgevoelige producten of het bieden van onderdak voor machines en voertuigen.

Een ruime keuze aan tijdelijke opslaghallen

Elk bedrijf heeft een ander soort opslag nodig. Voor het ene bedrijf is alleen bescherming tegen het weer voldoende, terwijl een ander bedrijf juist een volledig geïsoleerde opslag nodig heeft. Met onze tenten kunnen wij precies die omstandigheden creëren die jij nodig hebt in een opslag. Doordat onze werktenten geen palen in de ruimte hebben, is de gehele ruimte te benutten. Hoe groot die ruimte is? Dat bepaal je zelf. Zowel de breedte, lengte als hoogte zijn variabel. Van een kleine tent van 3 bij 5 meter met een hoogte van 1 meter, tot een tent van 40 bij 100 meter en een hoogte van 6 meter. We bouwen de tent in de maten die jij wenst.

Ontdek de diverse opties van onze tenten

Een ander aspect wat onze tenten zeer geschikt maakt als tijdelijke opslaghallen, zijn de vele opties. Kies bijvoorbeeld voor alleen een overkapping of voor de stevige sandwichpanelen. Werken voor jullie zeilen het gemakkelijkst of is een goede afsluiting met roldeuren of overheaddeuren noodzakelijk? Ook verlichting, aanrijdbeveiliging en verwarming behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn alle tenten sneeuwbestendig en is het ook mogelijk de tenten volledig te isoleren. Zo creëer je voor elke situatie de ideale opslag.

Bepaal zelf de huurperiode van je tijdelijke opslaghallen

Tijdelijk is natuurlijk een breed begrip. Gaat het om een week of om twee jaar? Het maakt voor ons niet uit. Je bepaalt zelf de huurperiode van onze tenten en deze is dus zolang als je ze nodig hebt. Veranderen de omstandigheden en is toch een langere huurperiode nodig dan vooraf gedacht? Ook tijdens de huurperiode kan deze alsnog worden verlengd. Doordat we werken met een vooraf afgesproken weektarief, weet je precies waar je aan toe bent. Is de huurperiode afgelopen? Dan komt ons professionele team de tenten weer afbreken en heb je er geen omkijken meer naar.

Huur onze tijdelijke opslaghallen waar en wanneer jij wilt

Veel bedrijfsprocessen zijn vooraf niet goed te voorspellen. Daardoor kan je onvoorzien opeens een gebrek aan opslagruimte hebben. We gaan op zulke momenten graag de uitdaging aan om jullie zo snel mogelijk van een tijdelijke opslag te voorzien. Door alle processen in eigen hand te houden, kunnen we snel schakelen. Behoefte aan tijdelijke opslaghallen op korte termijn of zit je nog met vragen? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Zijn onze tijdelijke opslaghallen volgende week bij jullie in gebruik op het bedrijfsterrein?

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Volkswagen
Logo Wantijpop
Logo Douwe Egberts
Logo Festifoort

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat