Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Een Aluhal met transparante wanden én dak huren

Kan een Aluhal ook transparant zijn? Jazeker! Waar bij een aluminium tent vaak gedacht wordt aan een tent met ondoorzichtige wanden, leveren wij ook jouw Aluhal met transparante wanden én een optioneel transparant dak. Niet alleen voor feesten, maar ook voor bedrijven en andere evenementen is deze sfeervolle accommodatie een schot in de roos. Buiten komt zo echt naar binnen, en andersom geldt dit natuurlijk ook! Gebruik de transparante Aluhal als festivaltent, showroom of evenementenlocatie. Voor elk doeleinde leveren wij met plezier een geschikte Aluhal!

Een transparante Aluhal op maat

Kies je voor een Aluhal van Donselaar Tenten, dan kies je voor een tent van hoge kwaliteit en veel beschikbare opties. Zo maken we al onze accommodaties in onze werkplaats helemaal op maat aan de hand van jouw wensen. Je bepaalt zelf de breedte, diepte en hoogte van jouw Aluhal. Zo kan je een heel kleine Aluhal bij ons huren, maar kan je ook terecht voor een enorme hal van duizenden vierkante meters. In de lengte is de Aluhal namelijk per 5 meter onbeperkt te verlengen! En met een vrije overspanning tot een breedte van 40 meter, kan je de ruimte onder de tent optimaal benutten. Inspiratie opdoen? Bekijk de transparante Aluhallen op onze Inspiratiepagina.

Een bijzondere sfeer met een transparante Aluhal

Wat voor evenement ga jij organiseren? Een Aluhal met transparante wanden en een optioneel transparant dak maakt jouw evenement nog sfeervoller. Denk bijvoorbeeld aan een feest ’s avonds waarbij je door het dak direct de sterrenhemel ziet. Of wordt de tent wellicht omringd door prachtige natuur, waardoor buiten helemaal naar binnen komt? Andersom geldt het natuurlijk ook. Is de tent sfeervol aangekleed met lichtjes of andere decoratie? Van de buitenkant is dit minstens zo mooi om te zien als van de binnenkant! Ook als je producten of goederen wilt tentoonstellen is een Aluhal met transparante wanden een prachtige uitkomst. Door het vele daglicht komen jouw producten extra goed tot hun recht en ook van de buitenkant kunnen bezoekers jouw prachtige producten al van afstand zien staan.

Jouw transparante Aluhal op korte termijn geleverd

Bij Donselaar Tenten hebben we het volledige proces, van productie tot opbouw, in eigen beheer. Dat heeft verschillende voordelen, waaronder het feit dat we jouw Aluhal altijd op korte termijn kunnen leveren! Binnen ons bedrijf hebben we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Daardoor kunnen we jouw Aluhal vaak binnen een week na orderbevestiging al op locatie komen opbouwen! Heb je twijfels over de locatie waar de Aluhal komt te staan? Neem dan contact met ons op om een locatiebezoek in te plannen, waarin we samen alle bijzonderheden doornemen. Zo komen we tijdens het opbouwen niet voor verrassingen te staan.

Ontdek de kwaliteit van Donselaar Tenten

Het team van Donselaar Tenten streeft bij alles wat we doen de hoogste kwaliteit na. Niet alleen bij de productie en levering van onze accommodaties, maar ook in de dienstverlening aan onze klanten. Heb je bijvoorbeeld vooraf een vraag over onze transparante Aluhal of onze andere accommodaties? Je kan altijd contact met onze adviseurs opnemen. Vraag je een offerte aan, dan voorzien we je zo snel mogelijk van een gedetailleerde offerte op maat. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor vragen, zowel voor als tijdens de huurperiode. En over die huurperiode: die duurt net zolang als jij wilt! Meer weten over de flexibiliteit en de veelzijdige accommodaties van Donselaar Tenten? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Soenda
Logo FALK
Logo Mazda
Logo TNT

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat