Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor
Hoge kwaliteit
Direct beschikbaar
Persoonlijk advies
Offerte op maat

Transparante tent

Ben je op zoek naar een unieke tent voor jouw evenement, dan is onze transparante tent zeker een aanrader! Deze bijzondere tent is zowel voor professionele als feestelijke gelegenheden zeer geschikt. Door te kiezen voor een geheel of deels transparante tent, wordt er een unieke sfeer gecreëerd. Wil je eens wat anders dan normaal, dan is deze tent precies wat je nodig hebt voor jouw evenement! Zowel voor festivals, bruiloften, maar ook voor bedrijfsdagen wordt onze transparante tent vaak ingehuurd. Zet deze veelzijdige tent bijvoorbeeld in als showroom voor jouw open dag en laat jouw producten extra goed tot hun recht komen door de mooie lichtinval.

Een tent speciaal op maat voor jouw evenement

Verwacht je veel mensen of wordt het juist een intieme gelegenheid met een selecte groep? Voor elk evenement is de transparante tent geschikt. Deze tent is namelijk volledig op maat te maken naar jouw wensen. Zo kan je zowel kleine als grote gezelschappen huisvesten. Verder is er ook qua uiterlijk van de tent van alles mogelijk. Kies voor een tent die volledig transparant is, of juist alleen enkele transparante delen. Per 5 meter kan je kiezen voor transparant of ondoorzichtig zeil. Een chique event op de agenda? Met de optionele harde wanden en dubbele deuren kan je met onze transparante tent zeker voor de dag komen!

Onze tenten huur je zolang als je wilt

Heb je een tent nodig voor één dag of voor één jaar? Beide zijn voor ons geen enkel probleem. Je huurt onze tenten zolang als nodig. Tijdens de verbouwing of verhuizing van een bedrijf kan een transparante tent perfect dienst doen als tijdelijke showroom bijvoorbeeld. En ook voor een doorwerktent of opslagplaats kan je bij ons terecht. Zo kan jouw bedrijf gewoon door blijven draaien en verlies je geen omzet. Bekijk voor meer inspiratie de foto’s op onze website, die een mooi beeld geven van alle verschillende mogelijkheden van onze tenten.

Keuze uit twee verschillende vloeren voor in de transparante tent

Er zit geen standaard vloer bij deze sfeervolle tent. Maar natuurlijk kan je deze wel bij ons huren en tijdens het opbouwen van de tent zorgen wij uiteraard ook voor het leggen van de vloer. Je hebt hierbij keuze tussen een houten vlondervloer en een systeemvloer. De houten vlondervloer is voor festivals een zeer populaire keuze. Voor luxere evenementen wordt vaak gekozen voor de systeemvloer. Deze wordt waterpas gelegd en geeft een chique uitstraling aan een tent.

Wat kan je verwachten als je een tent huurt bij Donselaar Tenten?

Als je een tent huurt bij Donselaar Tenten, ontzorgen we je van begin tot eind. Zo denken we graag met je mee welke tenten en accessoires het beste passen bij jouw evenement. Over de praktische afhandeling hoef je je ook geen zorgen te maken. Zowel het transport als het opbouwen en afbreken wordt volledig verzorgd. Doordat wij het hele proces in eigen beheer houden, kan je rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Kies een geschikte tent voor jouw evenement!

Wij werken voor:

Logo FALK
Logo Beach Throwdown
Logo Defqon
Logo Douwe Egberts

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat