Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Trouwen in een tent van Donselaar Tenten

Altijd al willen trouwen in een tent? Wij helpen jullie graag die droom te verwezenlijken. Trouwen in een tent is namelijk ontzettend sfeervol en draagt zeker bij aan een onvergetelijke bruiloft! Wij leveren graag die tent die past bij jullie verwachtingen. We maken jullie trouwlocatie helemaal op maat en bieden daarbij de mogelijkheid voor diverse extra opties. Denk aan transparante wanden, extra deuren en andere mogelijkheden. Willen jullie het ja-woord aan elkaar geven in een tent? Lees dan snel verder voor alle mogelijkheden die Donselaar Tenten biedt voor jullie grote dag.

Trouwen in een tent die voldoet aan al jullie wensen

Veel mensen hebben een gedetailleerd beeld voor ogen voor hun trouwdag. Weten jullie ook al precies in wat voor tent jullie graag willen trouwen? Deze tent hebben wij ongetwijfeld in ons assortiment zitten! De tenten die we met regelmaat verhuren voor bruiloften vind je bij elkaar op één pagina. Van een stijlvolle Aluhal die we helemaal voor je op maat maken tot een Stretchtent die jullie locatie zeer sfeervol maakt. Welke tent sluit het beste aan bij jullie wensen?

Jullie trouwlocatie in een mum van tijd opgebouwd

Voor jullie trouwdag moet er een hoop geregeld worden. De accommodatie is dan maar één punt op jullie lange to-do lijst. Bij Donselaar Tenten helpen we je graag om meer tijd over te houden voor alle andere dingen die moeten gebeuren. Wij regelen namelijk alles rondom het transport en de op- en afbouw van de tent(en). Ons ervaren team bouwt jullie trouwlocatie snel en efficiënt op met alles erop en eraan. Ook een eventuele tentvloer wordt door ons gelegd, zodat het plaatje helemaal compleet is.

Een compleet feestterrein voor jullie bruiloft

Je ja-woord geven in een tent is één ding, maar de hele dag doorbrengen in deze sfeervolle accommodatie is weer wat anders. Met onze tenten is het allemaal mogelijk. Zo kunnen we een Aluhal precies zo groot maken als jullie willen. Daardoor is hij niet alleen geschikt voor de ceremonie, maar ook voor het diner, een borrel en natuurlijk het feest. Ook onder onze Stretchtent is het goed feestvieren. De Stretchtent is in diverse formaten leverbaar en het is mogelijk om meerdere Stretchtenten aan elkaar te koppelen om het juiste formaat te realiseren. Verder leveren we graag jullie tentvloer op maat, bijvoorbeeld een houten vlondervloer of onze luxe systeemvloer.

Offerte aanvragen

Neem contact op voor jullie grote dag

Op je bruiloft wil je dat alles perfect is. Bij Donselaar Tenten willen we precies hetzelfde. Het produceren en opbouwen van een tent die aan jullie wensen voldoet, doen we dan ook met de grootste zorg. Daardoor kan je altijd rekenen op een veilige accommodatie waarin jullie en al jullie gasten een geweldige dag zullen beleven. Wil je inspiratie opdoen, neem dan een kijkje bij eerdere bruiloften waar we de accommodatie mochten verzorgen.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jullie bruiloft? Donselaar Tenten maakt trouwen in een tent voor iedereen mogelijk! Neem contact met ons op om alle wensen voor jullie grote dag met ons te bespreken.

Ik wil vrijblijvend een offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Free Your Mind
Logo FALK
Logo Volkswagen
Logo Douwe Egberts

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat