Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

De perfecte trouwtent huren voor jouw bruiloft

Een trouwtent huren voor je bruiloft is een heel geschikte manier om jullie dag nog specialer te maken. Want elkaar het ja-woord geven in een prachtige tent, romantischer wordt het toch niet? Donselaar Tenten heeft prachtige tenten te huur waarmee je een bijzondere locatie realiseert voor jouw bruiloft. Wil je de ceremonie graag in een tent houden, zoeken jullie een fijne plek voor het diner of een locatie om een knallend feest te geven? In een tent kan het allemaal. En natuurlijk is een tent ook heel geschikt om jullie hele dag in door te brengen. Het is de perfecte plek om jullie dag precies zo te vieren als jullie willen.

Een ruime keuze bij het huren van jouw trouwtent

Op je bruiloft wil je dat alles perfect is. Daarom is het belangrijk dat de tent helemaal bij jullie past! Donselaar Tenten heeft een ruime keuze aan prachtige tenten voor jullie bruiloft. Kiezen jullie voor een sfeervolle stretchtent? Of hebben jullie liever één van onze veelzijdige Aluhallen? We hebben altijd een ruime voorraad, waardoor jullie ook op korte termijn bij ons terecht kunnen voor een passende tent voor jullie bruiloft. Wij zorgen ervoor dat jullie tijdens de bruiloft genieten van een prachtige accommodatie!

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

Donselaar Tenten heeft een ruim aanbod tenten die perfect passen bij jullie bruiloft. Denk aan een romantisch feest onder een sfeervolle Stretchtent volgehangen met mooie lichtjes. Maar ook de veelzijdige Aluhal is een populaire keuze voor bruiloften. De Aluhal kunnen we helemaal op maat maken aan de hand van jouw wensen. En al eens gedacht aan een tent met transparante wanden? Je gasten zitten beschut, maar ondertussen kan je wel genieten van de omgeving. Ook de Pagodetent is zo’n tent die voor tal van doeleinden gebruikt kan worden. Een mooie in- en uitgang van de tent, een garderobe of overdekking van de catering. De Pagodetent is overal voor in!

Een volledig verzorgde accommodatie op jullie bruiloft

Het regelen van een bruiloft brengt al genoeg werk met zich mee. Het verzorgen van de accommodatie nemen we je dan ook graag uit handen. Samen bespreken we al jullie wensen wat betreft de tenten, de op- en de afbouw. Zo hoeven jullie er verder niet meer naar om te kijken. Ons ervaren team verzorgt het vervoer en de opbouw. Tijdens jullie grote dag kan je altijd onze storingsdienst bellen die 24/7 bereikbaar is. En na jullie bruiloft komen we de tent natuurlijk ook weer ophalen!

Samen maken we jullie dag een groot succes!

Donselaar Tenten helpt graag om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken. Dat doen we door actief mee te denken over de juiste tent voor jullie bruiloft. Maar ook door het leveren van tenten én service van hoge kwaliteit. Zijn jullie benieuwd naar andere bruiloften en evenementen die we hebben verzorgd? Neem een kijkje op onze Inspiratiepagina. Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jullie bruiloft te bespreken. Zo maken we een trouwtent huren tot één van de leukste voorbereidingen voor jullie bruiloft!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Volkswagen
Logo Festifoort
Logo Mazda
Logo Oranjebloesem

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat