Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Jullie grote dag een groot succes met onze trouwtent verhuur

Op zoek naar een professionele trouwtent verhuur die de perfecte accommodatie voor jullie bruiloft heeft? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Donselaar Tenten hebben we een zeer divers aanbod van geschikte tenten en altijd voldoende voorraad. Daarbij kan je rekenen op de hulp van onze specialisten die graag met je meedenken over de juiste tent voor jullie grote dag. En uiteraard worden ook het transport en de opbouw van jullie trouwtent verzorgd door ons professionele team. Alles voor jullie trouwlocatie is bij ons van A tot Z geregeld!

Onze trouwtent verhuur: altijd de juiste tent

Wat voor sfeer willen jullie realiseren op jullie trouwlocatie? Ga je voor onze veelzijdige Aluhal, die er altijd in de door jou gewenste maten is? We maken de Aluhal namelijk helemaal op maat. Daarnaast hebben we de Aluhal in verschillende kleuren, waaronder een tent met transparante wanden. Ook de sfeervolle Stretchtent is een populaire keuze voor een bruiloftsfeest. Deze tent is in meerdere kleuren en formaten te leveren. Daarnaast kan je meerdere tenten koppelen om precies het juiste formaat te realiseren. Uitermate geschikt voor kleine én grote feesten.

Zonder zorgen jullie bruiloft tegemoet

Bij een bruiloft komen altijd wat zenuwen om de hoek kijken. Stel nu dat je je om de accommodatie totaal geen zorgen meer hoeft te maken, fijn idee toch? Als je ons de locatie laat verzorgen, ga je jullie bruiloft zorgeloos tegemoet. Wij regelen namelijk alles van je, van transport tot (de)montage. Je geeft ons jouw wensen, de datum en locatie door en wij regelen de rest! Wil je precies weten hoe het in z’n werk gaat, een tent huren? Je leest het in de blog die we hierover schreven.

Van trouwtent tot compleet festivalterrein

Wij zijn niet alleen een trouwtent verhuur, maar dé specialist in het leveren van tijdelijke accommodaties. Of het nu gaat om tenten voor een beurs, een festival of een bedrijfsoplossing. Van grote feesttent tot geschikte beursstand, wij hebben ook voor jouw evenement de geschikte tent in huis. 

Een belangrijk onderdeel van een tent is de vloer. Om jullie trouwlocatie compleet te maken heb je dan ook keuze uit onze hoogwaardige tentvloeren. Gaan jullie voor de houten vlondervloer of voldoet onze systeemvloer aan al jullie wensen? We geven je graag een advies op maat voor jullie grote dag!

Offerte aanvragen

Jullie trouwtent snel en professioneel geleverd

Voor jullie bruiloft ga je natuurlijk voor de hoogste kwaliteit. Ook wij gaan elke dag weer voor de beste kwaliteit. Niet alleen staat bij de productie van onze tenten kwaliteit en veiligheid voorop, ook bij het vervoeren en (de)monteren werkt ons deskundige team altijd zeer zorgvuldig met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften. Al onze tenten voldoen aan de Europese eisen zijn bestand tegen weer en wind. Wordt jullie bruiloft ook een romantische dag om nooit te vergeten? Een tent huren bij Donselaar Tenten is een slimme eerste stap!

Weten jullie al welke tent bij jullie wensen past? Vraag dan direct een offerte aan. Natuurlijk kan je ook eerst contact met ons opnemen voor meer informatie, we helpen je graag!

Ik wil vrijblijvend een advies ontvangen
 

Wij werken voor:

Logo Pathe Arena Amsterdam
Logo Beach Throwdown
Logo Douwe Egberts
Logo FALK

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat