Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Snelle uitbreiding van de sportkantine met onze accommodaties

Een uitbreiding van de sportkantine realiseer je gemakkelijk met onze tenten. Onze aluminium tenten zijn namelijk de perfecte aanvulling om meer ruimte te creëren zodat jullie sporters nog gezellig wat kunnen drinken na het sporten. Dankzij de vele verschillende mogelijkheden, kunnen we voor elke sportkantine een perfecte tent leveren. Daarnaast kan je bijvoorbeeld kiezen voor een volledig geïsoleerde tent in combinatie met verwarming. Daardoor kan je een behagelijke temperatuur realiseren en heb je eigenlijk niet meer door dat je in een tent zit. Naast het realiseren van een tent op maat verzorgen we ook het transport en de opbouw van de tent!

Uitbreiding van de sportkantine in ieder formaat

Naar wat voor uitbreiding zijn jullie op zoek? Gaat het om een paar vierkante meters of mag het wel een hal van honderd vierkante meter zijn? Wij kunnen heel gemakkelijk een tent op maat leveren. Zo is onze Aluhal leverbaar in tal van verschillende formaten. Denk aan een breedte van 3 tot wel 30 meter en in de lengte is de tent per 5 meter zelfs onbeperkt te verlengen. Dankzij een vrije overspanning zijn er geen middenpalen en kan de ruimte optimaal worden benut. We produceren al onze accommodaties zelf en zorgen daarbij altijd voor een passende oplossing voor jullie vereniging.

Geen oponthoud met een uitbreiding van de sportkantine op korte termijn

Als jullie op zoek zijn naar uitbreiding van de kantine, is dat vaak omdat deze op korte termijn nodig is. Geen probleem voor ons ervaren team! Wij schakelen snel en kunnen op korte termijn jullie tent produceren én komen opbouwen. Zo hebben jullie nergens omkijken naar. Twijfelen jullie over de geschiktheid van de locatie? Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een locatiebezoek. Zo komen we tijdens het opbouwen niet voor verrassingen te staan. In de meeste gevallen staat de tent al binnen een week na de orderbevestiging bij jullie op locatie!

Altijd een passende accommodatie met onze extra opties

Donselaar Tenten verzorgt graag een passende accommodatie voor jullie sportvereniging. Hebben jullie bijvoorbeeld een sponsor die de uitbreiding graag wil sponsoren? Dan is het logo van de sponsor op de tent een mooie manier van reclame maken. Daarnaast kunnen onze tenten worden uitgerust met extra deuren, ramen, harde wanden en zelfs met glaswanden. Wat de tentvloer betreft heb je keuze uit verschillende vloeren, waaronder onze houten vlondervloer en een systeemvloer. Deze laatste zorgt door zijn gewicht voor verankering van de tent, waardoor verdere verankering niet nodig is. Samen zorgen we ervoor dat de tent helemaal naar jullie wens wordt opgeleverd!

Maak kennis met onze flexibele service!

Kiezen jullie voor een tent van Donselaar Tenten? Dan bepaal je zelf hoelang je hiervan gebruik maakt. Onze huurperiode is namelijk flexibel en kan tussentijds altijd worden verlengd. Jullie betalen hierbij een vooraf afgesproken weekhuur, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Niet op zoek naar een tijdelijke, maar een (semi)permanente uitbreiding van de sportkantine? Kies dan voor de mogelijkheid een tent te leasen of te kopen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden hiervoor te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Free Your Mind
Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Beach Throwdown
Logo Knauf

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat