Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Veelzijdige evenementen tent te koop

Donselaar Tenten heeft de evenementen tent te koop voor ieder evenement. Zakelijk of juist casual, een zeer ruime tent of een compacte tent: wij hebben de juiste tent in huis! Met ons uitgebreide aanbod en de vele mogelijkheden tot maatwerk zit er altijd een tent bij die de verwachtingen zeker zal overtreffen! Met onze ruime ervaring weten we voor elke evenementenlocatie de juiste tent(en) te realiseren. En dat doen we altijd op korte termijn! Dus zijn jullie op zoek naar scherp geprijsde tenten van hoge kwaliteit? Dan heten we je graag welkom bij Donselaar Tenten!

Een evenementen tent te koop op maat

Geen enkel evenement is hetzelfde. En er is ook niet één tent die past bij ieders verwachtingen. Donselaar Tenten is al jarenlang actief in de tentenwereld en weet daardoor moeiteloos in te spelen op de benodigdheden voor jouw evenement. Onze tenten bieden voor elk evenement een geschikte accommodatie. Voldoet een tent met de standaardmaten niet aan jullie wensen? Vraag dan naar de mogelijkheden om een tent op maat te laten maken. Kleiner, groter, extra veel ramen of juist geen ramen? Wij maken jouw tent op maat! Zodat jouw evenementen tent de perfecte locatie wordt voor jouw evenement.

Voor ieder doeleinde een geschikte tent

Onze tenten passen bij iedereen en bij elk evenement. Op zoek naar een tent voor zakelijke evenementen? Met ons VIP Paviljoen of de Aluhal realiseer je in een handomdraai een strakke en chique locatie. Maar ook voor festivals en andere feesten hebben wij de juiste tent in ons aanbod. Daarnaast zijn we ook het adres waar particulieren terecht kunnen voor hun tijdelijke en semipermanente accommodaties. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze tenten? Neem een kijkje op onze Inspiratiepagina, waar je tal van mogelijke toepassingen van onze tenten kan bekijken.

Top. Fijn en persoonlijk contact. Geleverd volgens afspraak. – E. Bosman

Ook op korte termijn jouw evenementen tent geleverd

Soms heb je snel een tent nodig. Omdat de eerdere accommodatie onbruikbaar is geworden of omdat jouw evenement al binnen korte tijd zal plaatsvinden. We begrijpen dat we als tentleverancier hier een belangrijke rol in spelen. En door onze ruime voorraad en vele ervaring kunnen we daarom ook altijd een tent leveren op korte termijn! Van productie tot volledige opbouw van de tent: we hebben het allemaal volledig in eigen hand. Daardoor kunnen we snel schakelen en onze tenten altijd snel plaatsen. Heb je een spoedaanvraag? Neem dan even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ontdek onze persoonlijke service bij het kopen van jouw evenemententent

Donselaar Tenten vindt het belangrijk dat jij je als klant gehoord voelt. En natuurlijk dat je een product krijgt wat exact voldoet aan je verwachtingen, of die zelfs overtreft! Daarvoor streven we op alle fronten de hoogste kwaliteit na. Zowel bij het produceren van onze tenten, waarvoor we de beste materialen gebruiken, als bij de opbouw hiervan. Onze gecertificeerde medewerkers verzorgen een snelle en veilige opbouw, waardoor je jarenlang kan genieten van onze tenten. Ook in onze service kiezen we voor een persoonlijke benadering. We beantwoorden met plezier al je vragen en denken natuurlijk actief mee over de ideale evenementen tent voor een invulling op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenementen tent? Neem vandaag nog contact op!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Ferrari
Logo Paradijs Van Het Zuiden
Logo Volkswagen
Logo Festifoort

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat