Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Veelzijdige tenten huren voor elk gebruik

Tenten huren van een professionele verhuurder met een optimale service? Donselaar Tenten is een speler met jarenlange ervaring in de tentenwereld. Van productie tot opbouw van jouw tenten: wij verzorgen het complete plaatje. En daardoor kunnen we voor al onze klanten altijd de hoogste kwaliteit garanderen. We zijn flexibel in onze dienstverlening en hebben voor iedereen een geschikte huurconstructie. Met ons ruime aanbod tenten zit er altijd een tent bij die voldoet aan jullie wensen. Van festivaltent tot tijdelijke bedrijfsaccommodatie en van tent voor de voetbalvereniging tot bruiloftstent. Bekijk onze vele tenten en ontdek welke tent de perfecte tijdelijke accommodatie voor jullie is.

Gemakkelijk tenten huren met onze complete service

Donselaar Tenten maakt het huren van een tent graag zo gemakkelijk mogelijk. Zo denken we mee over de tent die het beste bij jullie doeleinden past. Vervolgens realiseren we in onze werkplaats precies de tent die jullie zoeken. Het vervoer en de opbouw? Ook dat nemen we je uit handen! Twijfel je over de geschiktheid van de locatie? Onze tenten kunnen op vrijwel elke ondergrond worden gebouwd. Maar vraag ons bij onduidelijkheid gerust naar de mogelijkheden van een locatiebezoek! Zo weet je zeker dat er bij het opbouwen geen ongewenste verrassingen ontstaan.

Een tent huren zolang als nodig is

Hebben jullie een tent nodig voor een dag, een maand of een jaar? Bij ons bepaal je zelf hoelang je een tent huurt. Onze tenten zijn zelfs voor een periode van wel 15 jaar te huur! Ook het tussentijds verlengen van de huurperiode is altijd een mogelijkheid. En kunnen jullie de tent eigenlijk niet meer missen? Dan is er ook de optie de tent over te nemen tegen gunstige voorwaarden. Vanwege de lange levensduur van onze tenten een interessante investering!

Tenten huren van de hoogste kwaliteit

Bij Donselaar Tenten zetten we de kwaliteit van onze tenten altijd bovenaan. Dat begint in het productieproces, waarbij we uitsluitend gebruik maken van de beste materialen. Door de stevige constructies van onze tenten doorstaan ze weer en wind. En dat is te zien: onze tenten stralen van bodem tot nok hoge kwaliteit uit. De opbouw wordt verzorgd door gecertificeerde medewerkers. Zij houden tijdens het werken altijd de veiligheidsmaatregelen in acht en zorgen voor een veilige tent voor jouw organisatie. Verder voldoen onze tenten uiteraard altijd aan de Europese brand- en veiligheidseisen. Bij elke tent hoort een tentboek, opgesteld conform NEN 8020-41, waarin alle constructieberekeningen en technische informatie staan.

Ontdek onze snelle service bij het huren van jouw tent

Tenten huren op korte termijn? Donselaar Tenten is jouw partner. Door onze ruime voorraad kunnen we ook jouw tent snel leveren. In de meeste gevallen staat jouw tent binnen een week na de orderbevestiging al bij jou op locatie. Ben je bijvoorbeeld ondernemer en ben je snel op zoek naar een oplossing? Met de snelle levering van onze tenten loop je zo min mogelijk omzet mis en kunnen de werkzaamheden snel worden voortgezet. Maar ook voor alle andere organisaties én particulieren zorgen wij uiteraard voor een complete en volledige service. Op zoek naar een veelzijdige tent? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Referentie Hockey Loverz
Logo Mazda
Logo Beach Throwdown
Logo FALK

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat