Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Verschillende tenten te koop: van evenement tot bedrijfsoplossing

Welkom bij de specialist op het gebied van tentverkoop! Van sportaccommodatie tot evenementenhal en van werkplaats tot beurslocatie, onze tenten staan op elk terrein hun mannetje! En doordat we al sinds 2008 onze tenten produceren voor deze diverse doeleinden, hebben we ruime ervaring in het realiseren van creatieve oplossingen voor elke situatie. Benieuwd wat voor accommodaties wij zoal leveren? Neem een kijkje bij onze projecten wat er allemaal mogelijk is. Of je nu op zoek bent naar een kleine tent om beurzen mee te bezoeken of een grote tent als evenementenlocatie: je bent bij ons aan het juiste adres.

spantent huren overdekt

Een tent op maat met onze tentverkoop

Bij Donselaar Tenten leveren we jou altijd tenten van de hoogste kwaliteit. En hoe kan dat beter dan door ze zelf te produceren? Door het hele proces in eigen hand te houden, kunnen we de kwaliteit en veiligheid van onze tenten garanderen. Een ander groot voordeel is het maatwerk wat we hierdoor kunnen leveren. Een tent die volledig op maat is gemaakt? Geen probleem. Tenten in verschillende kleuren of een dak volledig in jouw eigen print gedrukt? We gaan graag voor je aan de slag!

stretchtent huren festival

Leer onze tenten kennen van onze tentverkoop

De tenten in onze tentverkoop hebben ieder hun eigen kwaliteiten. Zo is het grote voordeel van de Aluhal de veelzijdigheid van deze tent. De Aluhal is volledig op maat te maken én leverbaar in verschillende uitvoeringen, zoals met transparante wanden. Daarnaast zijn er diverse opties waardoor we de tent volledig naar jouw wensen vormgeven zoals harde wanden, dubbele deuren of verlichting. Op zoek naar een bedrijfsmatige oplossing? Onze opslagtent is voor veel ondernemers de perfecte oplossing gebleken. Winddicht, waterafstotend en sneeuwbestendig. Daarnaast is er de mogelijkheid de opslagtent volledig te isoleren voor jouw licht temperatuurgevoelige producten. We hebben voor iedere ondernemer een opslagtent op maat!

transparante tent huren

Onze tentverkoop zorgt voor de juiste sfeer

Maar daarmee zijn we er nog niet. Een andere topper uit onze verkoop is de Stretchtent. Wel eens een bruiloftsfeest meegemaakt onder een Stretchtent? Deze tent geeft elk feest een magisch tintje. Maar natuurlijk is hij voor veel meer evenementen in te zetten. Met de Stretchtent heb je een tent in huis die overal bij past! Een andere sfeervolle tent is onze Pagodetent. Door zijn karakteristieke puntdak en de vele kleuren waarin hij leverbaar is, is het een zeer veelzijdige tent.

Tenten Blues Festival Grollo

Een tent met een tentvloer op maat

Koop je een tent, dan is er in veel gevallen ook een tentvloer nodig. Uiteraard kan je ook daarvoor bij ons terecht. We hebben twee vloeren, namelijk de houten vlondervloer en de systeemvloer. Waar de houten vlondervloer erg populair is voor festivals, wordt de systeemvloer vaak gekozen bij zakelijke toepassingen van de tent. We adviseren je graag over de tentvloer die het beste past bij jouw situatie.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van onze tenten? Naast het verkopen van tenten, bieden we ook tenten te huur aan. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct jouw persoonlijke offerte aan. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de juiste tent!

Ik wil gratis een persoonlijk voorstel ontvangen
tentvloer huren zwaarlastvloer
 

Wij werken voor:

Logo Volkswagen
Logo Dance Behind The Wall
Logo Pinkpop
Logo Defqon

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat