Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Verhuur tenten voor elke gelegenheid

Door bij de verhuur van tenten zo flexibel mogelijk te zijn, kunnen wij iedereen die op zoek is naar een tijdelijke accommodatie een passende oplossing bieden. Niet alleen onze tenten zijn veelzijdig, ook in onze service bewegen we graag met jouw wensen mee. Heb je een uitdaging op het gebied van accommodaties? Met onze tenten kunnen wij altijd een geschikte accommodatie realiseren. Zo hebben we grote feesttenten te huur, maar kan je ook bij ons terecht voor tenten voor een intieme setting. Maak kennis met alle veelzijdige tenten van Donselaar Tenten!

Ook voor de verhuur tenten voor jouw festival

Bij Donselaar Tenten hebben we alles in huis voor jouw festival. Een imposante festivaltent? Check! Een overkapping voor de bar of het podium? Check! Een overdekte garderobe of entree? Check! En natuurlijk leveren we ook graag een bijpassende tentvloer, om het plaatje compleet te maken. Ons team regelt het transport, de opbouw en na het festival zorgen we uiteraard ook weer dat alles wordt afgebroken. Zo heb je nergens omkijken naar en wordt jouw volledige festivalterrein voor je opgebouwd. Tijdens het festival zijn we altijd bereikbaar voor vragen, ook als we niet op locatie zijn.

Welke tent past bij jouw zakelijke evenement?

Naast festivals, verhuren we ook tenten voor jouw (zakelijke) evenementen. Bijvoorbeeld voor een beurs, maar ook voor open dagen en bedrijfsfeesten. Verder kan onze Aluhal worden ingezet als werktent, maar ook als evenementenhal en zelfs als showroom. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zoals een Aluhal met gekleurd doek, speciale deuren of verlichting. 

Ook geliefd voor zakelijke evenementen is onze pagodetent. Deze tent is perfect als beursstand of workshopruimte. Koppel meerdere pagodetenten aan elkaar en creëer een grote overdekte ruimte. Welke tent sluit aan bij jouw voorkeur? Bekijk alle mogelijkheden die we bieden voor bijvoorbeeld een beurs of als bedrijfsoplossing.

Verhuur van tenten van de hoogste kwaliteit

Uiteraard kan je bij ons terecht voor de verhuur van tenten van hoge kwaliteit. Al onze tenten worden geproduceerd in onze eigen werkplaats. Hierbij maken we gebruik van de beste materialen, van de tentvloer tot de nok van de tent. Benieuwd naar de eigenschappen van een specifieke tent? Bij elke tent hebben we een gespecificeerd overzicht met alle informatie over die specifieke tent. Natuurlijk voldoen alle tenten aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen. Bij elke tent hoort ook een tentboek, waarin alle constructieberekeningen en andere technische informatie staan.

Offerte aanvragen

Flexibele verhuur en verkoop van tenten

Niet alleen voor de verhuur van tenten, maar ook voor de verkoop van tenten kan je bij ons terecht. Daarmee bieden we je graag alle mogelijkheden om een tijdelijke accommodatie te gebruiken op die manier die bij je past. Je kan al een tent huren vanaf enkele dagen. Juist voor langere tijd een tent nodig? Je bepaalt de huurperiode helemaal zelf, ook een huurperiode van wel 15 jaar behoort tot de mogelijkheden. Liever een tent aanschaffen? We verkopen zowel nieuwe als gebruikte tenten, waardoor er altijd een tent bij zit naar wens.

Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor de verhuur van de tenten van jouw voorkeur.

Ik vraag vrijblijvend een persoonlijk voorstel aan
 

Wij werken voor:

Logo TNT
Logo Ferrari
Logo Pathe Arena Amsterdam
Logo Mysteryland

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat