Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Verhuur van tenten voor elke gelegenheid

Een flexibele partner voor de verhuur van tenten, die vind je in Donselaar Tenten! Door ons ruime aanbod hebben we namelijk voor elk evenement of project een geschikte tijdelijke accommodatie. Een mooie tent voor een sfeervolle bruiloft of een tijdelijke accommodatie om een piek in je bedrijfsvoering op te vangen? Of het nu gaat om een kleine tent of een tent voor duizenden mensen: wij leveren jouw tent op maat. En daarnaast leveren we ook nog eens de beste service. Ontdek alle voordelen van het huren van een tent bij Donselaar Tenten!

Verhuur van tenten op maat

Als je op zoek bent naar een tijdelijke accommodatie, dan is het altijd fijn als er maatwerk geleverd kan worden. Bij Donselaar Tenten begrijpen we dat als geen ander. Daarom leveren we veel tenten die helemaal op maat zijn te maken. Bijvoorbeeld onze Aluhal. Een kleine versie van deze sterke aluminium tent of juist een grote hal voor duizenden bezoekers? We maken hem voor je, zonder hinderlijke middenpalen. Daardoor kan je de ruimte onder de tent optimaal benutten. Ook onze Stretchtenten zijn leverbaar in verschillende formaten en kunnen ook nog onderling gekoppeld worden. Daardoor kan je ook met deze tenten elk oppervlak bestrijken wat je wilt. Op zoek naar een bepaalde tent in een bepaald formaat? Laat het ons weten! 

Een luxe tent of een bedrijfsoplossing

Tenten kunnen in tal van situaties uitkomst bieden. Door de luxe uitstraling van veel van onze tenten zijn ze perfect in te zetten voor chique evenementen. Daarnaast hebben we alle tenten in huis om jouw complete festivalterrein een waanzinnig uiterlijk te geven. Ook praktische toepassingen zijn onze tenten niet onbekend. Denk bijvoorbeeld aan een werktent om droog te laden en lossen. Maar ook bij tijdelijk ruimtekort kan een opslagtent uitkomst bieden. Wil je inspiratie opdoen over de talloze toepassingen van onze tenten? Bekijk dan ter inspiratie alle diverse projecten op onze website.

Jouw verhuur van tenten en tentvloeren 

Je kan bij ons niet alleen terecht voor jouw tenten, we leveren ook jouw tentvloer op maat! Door onze ruime voorraad kunnen we altijd op korte termijn de tent én tentvloer van jouw voorkeur leveren. Wil je een houten vlondervloer voor jouw festival? Wij hebben altijd genoeg vloerdelen om jouw complete festivalterrein van een geschikte vloer te voorzien. Maar ook onze zwaarlastvloeren zijn in veel gevallen een fijne uitkomst. Zo kan je hiermee een egale vloer realiseren, ideaal voor het opbouwen van stands bij een beurs bijvoorbeeld. Daarnaast is een zwaarlastvloer zoals onze systeemvloer een uitkomst voor werktenten.

Offerte aanvragen

Vertrouwen op de professionele service van Donselaar Tenten

We zijn onder andere een flexibele en betrouwbare partner, omdat we altijd meedenken met onze klanten. Of het nu gaat over het op korte termijn leveren van een tent of een bijzondere tent realiseren voor jouw evenement. En wist je dat onze tenten niet alleen te huur, maar ook te koop en te lease zijn? Voor welke optie je ook gaat, je kan altijd rekenen op ons ervaren team. Zo verzorgen wij het transport en monteren we jouw tenten en tentvloeren. Ook zijn we tijdens de huurperiode altijd bereikbaar bij vragen of problemen. Meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Ik wil vrijblijvend een persoonlijk voorstel
 

Wij werken voor:

Logo Wantijpop
Logo Defqon
Logo Oranjebloesem
Logo Vitesse

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat