Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten
Ik ben op zoek naar een tent voor

Verschillende soorten tent vloeren voor elke gelegenheid

Donselaar Tenten heeft verschillende soorten tent vloeren, waardoor er ook voor jouw situatie altijd een geschikte vloer bijzit. Een vloer nodig voor jouw werktent, voor een feest in de open lucht of om een ander soort tent van een geschikte ondergrond te voorzien? Met onze ruime voorraad hebben we altijd de mogelijkheid om jou van voldoende vloerdelen te voorzien. Zelf je tentvloer bij ons ophalen of de luxe van ons team wat de vloer bij jou op locatie komt neerleggen? Het kan allemaal!

Ontdek de verschillende soorten tent vloeren van Donselaar Tenten

Wat voor soort tentvloer heb je nodig? Bij Donselaar Tenten vind je de tentvloer die je zoekt. Zo is onze houten vlondervloer populair voor onder meer festivals. Niet alleen in de tenten, ook voor het creëren van looppaden zijn de houten vloerdelen ideaal. Een andere optie is onze zwaarlastvloer. Deze vloer creëert een egale ondergrond en wordt veel gekozen voor de Aluhal en het VIP Paviljoen. Ook voor werktenten is deze vloer erg geschikt, omdat hij zeer zwaar belast kan worden. Daarnaast kan de vloeren dienen als verankering van de tent, waardoor er geen ballastblokken, haringen of andere verankering nodig is. Meer weten? Bekijk al de vloeren op onze website of neem even contact met ons op!

Genoeg tent vloeren voor jouw evenement

Benieuwd of we genoeg tentvloeren hebben voor jouw evenement? Ja! Door onze ruime voorraad hoeven we nooit nee te verkopen en kunnen we ook jouw locatie van een prachtige tentvloer voorzien. Wil je de vloer zelf komen ophalen? De houten vlondervloer is met zijn vloerdelen van 5 meter bij 0,5 meter zelf te leggen en kan opgehaald worden bij ons in Woudenberg. Onze andere vloeren worden gelegd met behulp van een Manitou, maar hier heb je geen omkijken naar, want dat regelen wij voor je. En natuurlijk leggen we ook de vlondervloer met plezier voor je neer.

Koop of huur jouw tentvloer voor onbepaalde tijd

Gebruik maken van onze verschillende soorten tent vloeren kan zolang je wilt. Huur je onze tent vloeren, dan bepaal je namelijk zelf hoelang je hier gebruik van maakt. Naast het huren van onze vloeren, kan je er ook voor kiezen om ze te kopen. Zo kan je permanent profiteren van een hoogwaardige tentvloer bij jou op locatie! Niet alleen voor evenementen zijn onze tentvloeren veel gevraagd, ook in werktenten en op tal van andere locaties komen ze uitstekend van pas.

Een tentvloer huren in combinatie met jouw perfecte tent

Je kan bij ons natuurlijk niet alleen terecht voor verschillende soorten tent vloeren, maar ook voor een ruim assortiment aan tenten! Want wij hebben voor elke situatie de ideale tent. Ben je op zoek naar indrukwekkende festivaltenten? Of wil je jouw bruiloft extra romantisch maken door elkaar het ja-woord te geven in een tent? Ook voor bedrijfsoplossingen, beurzen en al jouw andere evenementen hebben wij een geschikte tent. Benieuwd naar alle mogelijkheden om een tent te huren in combinatie met een passende tentvloer? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met onze adviseurs om al jouw vragen te kunnen stellen. We zitten klaar om je een passend advies te geven!

Offerte aanvragen
 

Wij werken voor:

Logo Pleinvrees
Logo Volkswagen
Referentie Hockey Loverz
Logo Defqon

085 3011 554

Offerte aanvragen

info@donselaartenten.nl

Inspiratie
Bereken tentmaat